Connect with us

stoplekto

Επέστρεψε ο Χασάπης στον Παννεαπολικό

Published

on

Επέστρεψε ο Ιάκωβος Χασάπης στον Παννεαπολικό που είχε δοθεί δανεικός τον Πυθαγόρα .Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βοηθήσει το σύλλογο  μιας και μπορεί να αγωνιστεί πέρα των μια θέσεων και αγωνίζεται και ως μικρός αφού είναι γεννημένος το 1998.

Από τον πρόεδρο του Παννεαπολικού Τάσο Τσίλη λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Η Διοίκηση περπατώντας στον δρόμο που έχει χαράξει, εντάσσει στο δυναμικό της έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή δείχνοντας έμπρακτα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ότι θα συνεχίζει να τους στηρίζει (νεαρούς ποδοσφαιριστές).Έχουμε την πολυτέλεια εκτός από ποιοτικούς παίκτες να υπάρχουν αλλά και να έρχονται στην ομάδα παιδιά με εξαιρετικό ήθος,  με αποτέλεσμα την δημιουργία άριστων αποδυτηρίων. Και για όποιον έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ενημερώσω ότι στον Παννεαπολικό υπήρχαν, υπάρχει ,και θα υπάρχουν Διοικήσεις. Για αυτό το λόγο μην πλησιάζετε ποδοσφαιριστές της ομάδος και τους τάζετε χρήματα ξεσηκώνοντας τους και δημιουργώντας προβλήματα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει στα γραφεία της ομάδος( Καραολή Δημητρίου 173 Νίκαια) να συζητήσουμε.»