Connect with us

stoplekto

Επένδυση για το μέλλον στον Ιωνικό

Πήρε τον ταλαντούχο Θωμά Μακαρωνά από την Προοδευτική

Published

on

Μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Ιωνικό καθώς απέκτησε τον Θωμά Μακαρωνά που αποτελεί μια «χρυσή» επένδυση για το μέλλον. Ο 21χρονος πολυσύνθετος μέσος είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τον Ιωνικό να πρωταγωνιστήσει, καθώς αν και για το νεαρό της ηλικίας του έχει ένα πλούσιο ιστορικό και όπου έπαιξε ήταν βασικό στέλεχος.

Έχει αγωνιστεί 6 χρόνια στην ομάδα Κ-17 του Παναθηναϊκού, καθώς και 2 χρόνια στην Κ-20 του Ολυμπικού, όπου αυτά τα χρόνια έμαθε τα μυστικά της μπάλας με καταξιωμένους σήμερα συμπαίκτες όπως Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τάσος Λαγός, Νίκος Καρέλης και Τριανταφυλλόπουλος. Το σημαντικότερο ότι ο παίκτης έχει 25 συμμετοχές με τις εθνική ομάδα των Κ-17 και Κ-20 και έχει σκοράρει εφτά φορές. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Χαραυγή, όπου το 2012 με τις εμφανίσεις του η ομάδα είχε το απόλυτο 15 στα 15, γεγονός που τον Γενάρη έκανε την ομάδα της Γλυφάδας να τον αποκτήσει και από κει και μετά η Χαραυγή έχασε το πρωτάθλημα μένοντας 18 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η Προοδευτική, όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος και πλέον μια νέα πρόκληση έρχεται καθώς στον Ιωνικό πιστεύουν στις δυνατότητές του, ώστε να βοηθήσει την ομάδα
να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply