Connect with us

Uncategorized

Εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Πειραιά που κοίταξαν στα μάτια την Κ15 του Ολυμπιακού

Published

on

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ατρόμητου Πειραιά είναι άξια θαυμασμού αφού όταν μια ομάδα ερασιτεχνικού επιπέδου φτάνει στο σημείο να κοντράρει τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού (ΠΑΙΔΙΚΟ), τότε δείχνει ότι ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής του τμήματος Κ15, Δημήτρης Τζανετουλάκος αλλά και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εξαιρετικό έργο.

Απόδειξη αποτελεί η εμφανιση κόντρα στον Ολυμπιακό όπου οι ‘μπλε’ ηττήθηκαν με δυσκολία με 1-0 στα τελευταία λεπτά από μια ομάδα που πριν από μερικές ημέρες γνώρισε την ήττα στο τελικό του πρωταθλήματος της Σουπερ Λιγκ στα πέναλτι από τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό αφορούσε τον τελικό του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πειραιά και το παρών στο γήπεδο Κορυδαλλού έδωσε πλήθος κόσμου, με τους Καμινιώτες να πραγματοποιούν μεγάλη εμφάνιση.

Μαλιστα, αμέσως μετά οι αθλητές του συλλόγου γευμάτισαν στο εστιατόριο ‘Το Ψηστήρι του Μάνου’.

Η ομάδα αποτελείται από τα εξής πρόσωπα: Μπροτζάκης  Καραμολέγκος, Τιπέλης, Δαγκάκης, Καραγιάννης, Παπαδάκης, Κουρτζής, Σαούλιας, Ρισέτης, Χαμάντ, Ριτάς, Μπαταγιάννης, Αθανασάκος, Μποντοζάκος, Μαρκόπουλος, Μαστρομηνάς, Νταλίπης, Μπιρμπιλάι.