Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιακή νίκη οι Άγιοι Ανάργυροι

Published

on

Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οι Άγιοι Ανάργυροι επικράτησαν εντός έδρας με 3-2 της Διάνα Ηλιούπολης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 13′ με κεφαλιά του Στραβοκέφαλου ενώ στο 35′ ο Μυστρίδης με διαγώνιο πλασέ έκανε το 2-0 του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και μείωσαν στο 50′ με τον Χούδρα, ο οποίος σκόραρε και με τη βοήθεια του δοκαριού. Στο 55′ όμως ο Στραβοκέφαλος σκόραρε ξανά για το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μια παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Δημογιάννης που έκανε χέρι. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 85′ ο Καλουδιώτης με πέναλτι και αυτός έπειτα από αντικανονικό μαρκάρισμα του Καλογριά. Ανάσα για τους κυανέρυθρους που ανέβηκαν ένατοι με 32 πόντους ενώ η ομάδα της Ηλιούπολης παρέμεινε όγδοη με 35 βαθμούς.

Διαιτητές: Ντάουλας, Ντάλλας, Γεωργακόπουλος.

Άγ.Ανάργυροι (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Βυζανιάρης, Κοκότης, Μυστρίδης (46′ Τούρλας), Κοσκινάς, Βάλσαμος, Καλογριάς, Σερδενές, Γκούρι (46′ Τουμάσης), Στραβοκέφαλος, Δημαράς (65′ Γκίκας).

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Φραγκάκος (72′ Μπαλαφούτης Α.), Λουτσάι, Μπελέρης, Απέργης Α., Δημογιάννης (57′ Νίκολι), Καλουδιώτης, Χούδρας, Παρασκευόουλος, Μπαλαφούτης Χ., Κουταλακίδης (46′ Απέργης Ν.).

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply