Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ενισχύθηκε περισσότερο η Αγία Παρασκευή – Ανακοίνωσε άλλους τρεις

Published

on

Μετά τους Κώστα Πετρίτση, Άγγελο Κάππο και Βασίλη Καφετζή, η Διοίκηση της Αγίας Παρασκευής είναι στην ευχάριστη θέση να επισημοποιήσει την συμφωνία με τους Νίκο Τριανταφύλλου, Παναγιώτη Χριστοδούλου και Γιώργο Γεωργίου. Οι ‘μελανόλευκοι’ συνεχίζουν το μεταγραφικό τους κρεσέντο και δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ορίστε η αναλυτική ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου για τους τρεις καινούργιους ποδοσφαιριστές:

1. Ο 21 ετών αμυντικός Τριανταφύλλου Νικόλαος (έτος γέννησης 1994), ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας αφού προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και έχει αγωνιστεί με την ομάδα Νέων. Την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν με τη Νέα Ιωνία στη Γ εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στον Εθνικό Αστέρα και στον Απόλλων Σμύρνης με αρκετές συμμετοχές σε όλες τις ομάδες.

2. Ο 26 ετών αμυντικός Χριστοδούλου Παναγιώτης (έτος γέννησης 1989), ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλείου με την οποία είχε πέρυσι 42 συμμετοχές και κέρδισε την άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία.

3. Ο 19 ετών μέσος Γεωργίου Γεώργιος (έτος γέννησης 1996), ο οποίος την προηγουμένη περίοδο αγωνιζόταν στον Πανιώνιο Καισαριανής έχοντας 28 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε και τους τρεις ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της Αγίας Παρασκευής και τους ευχόμαστε να είναι πάνω απ’όλα υγιείς και να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχει θέση ο σύλλογος.

Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 17.00 στο δημοτικό  γήπεδο Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπό τις οδηγίες του κ. Αλεξάκη.