Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ενισχύθηκε ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας

Published

on

Σε μια αρκετά σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Φοίνικα Αγίας Σοφίας, καθώς έκανε δικό της τον 24χρονο επιθετικό Μανώλη Λούπο. Ο ικανός φορ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη, και ήταν διακαής πόθος του προπονητή Θανάση Παύλοβιτς. Ο παίκτης στο παρελθόν έχει περάσει με επιτυχία και από τους Νέους Ευγενείας.

Επίσης τις προηγούμενες μέρες ο Φοίνικας  πραγματοποίησε δυο ακόμα μεταγραφές  Απέκτησε τον 20χρονο μέσο Ανδρέα Μηνόγιαννη που αγωνιζόταν στους Νέους Ευγενείας  και παλαιότερα στην Καστέλλα και στις ακαδημίες του Εθνικού από τις οποίες ξεκίνησε.

Επίσης αποκτήθηκε ο 18χρονος ακραίος αμυντικός Κωνσταντίνος Πανταλέων από τον ΑΟ Καραβά.

* Πραγματοποιήθηκε και η λαχειοφόρος κλήρωση κλήρωση του σωματείου, όπου νικητήριο νούμερο ήταν το 764 και συγκεκριμένα μια αθλήτρια από το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα που κέρδισε ένα λάπτοπ. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα του Φοίνικα φουλάρει για την άνοδο της στη Β’ Εθνική Κατηγορία. • Η διοίκηση του Φοίνικα Αγίας Σοφίας και ο πρόεδρος Βαγγέλης Περάμαντζης ευχαριστούν θερμά το σωματείο Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη και τον Κώστα Χαλιάσο για τη συνεργασία που είχαν στη μεταγραφή του Λούπου.