Connect with us

stoplekto

Ενισχύθηκε με Αυγέρη ο Αετός Κορυδαλλού

Published

on

Ο Παναγιώτης Αυγέρης είναι η τελευταία μεταγραφή για τον Αετό Κορυδαλλού . Ο 26χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σαν αλλαγή στον αγώνα Κυπέλλου με τους Νέους Ευγενείας καθώς και στο φιλικό της επόμενης μέρας με την Αγία Ελεούσα με 4-1 όπου σκόραρε κιόλας. Τα υπόλοιπα τέρματα στο παιχνίδι αυτό σημείωσαν οι Νούχο, Σιοροβίγκας και Ροδίτης .
Ο Αυγέρης έχει αγωνιστεί στην Ειρήνη 2005, στον Ερμή Κορυδαλλού στην Οδηγήτρια ενώ τελευταία ήταν στον ΑΠΟ Κερατσίνι . Μάλιστα για την παραχώρηση του παίκτη ο Αετός ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Κερατσινιώτικου συλλόγου Αντώνη Αραβαντινό.
• Στον αγώνα με τους Νέους Ευγενείας ο Αετός παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις αφού απουσιάσαν για διαφόρους λόγους οι Μηλιώνης, Κουτσομύτης, Σωτηρόπουλος, Φλέγκας, Ελευθεριάδης, Τσιμιλιώτης.
• Σε αίθουσα του Δήμου Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση όπου τιμήθηκε με το βραβείο fair play ο μικρός αθλητής του Αετού Κωνσταντίνος Ντάνος για την κίνηση ανθρωπιάς στο τουρνουά Respect Cup που διοργανώνει ο Γιώργος Τσαπόγας.
Στην εκδήλωση μίλησαν για τον νεαρό άσο ο αντιπρόεδρος του Αετού Δημήτρης Μπούγας, ο βετεράνος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Εθνικού, Προοδευτικής , ΑΠΟΕΛ Διονύσης Χιώτης , ο προπονητής του την περυσινή περίοδο Νίκος Κανελλόπουλος και ο διοργανωτής Γιώργος Τσαπόγας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply