Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ενισχύθηκε η Αρμενική

Published

on

Ενισχύθηκε σημαντικά η Αρμενική στην επανεμφάνιση της μετά από 35 χρόνια στην Α’ Κατηγορία .

Μέχρι τώρα έχει αποκτήσει στις μεταγραφές : Τον 23χρονο τερματοφύλακα Κώστα Λαγκαδίτη από την ΑΕ Περάματος , τον 20χρονο επιθετικό Βασίλη Βαλσαμάκη από την ΑΕ Νίκαια, τον 21χρονο κεντρικό  αμυντικό Δαβίδ Τσώτο από την Δάφνη Ταμπουρίων , ενώ πήρε δυο παίκτες που έπαιζαν στον Παννεαπολικό.  Τον 30χρονο γκολκίπερ Κωνσταντίνο Τσάκα  και τον 18χρονο μεσοαμυντικό Σταύρο Καρατζόγλου.

*«Στόχος μας είναι μια αξιοπρεπής πορεία στο νέο πρωτάθλημα » δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σόλων Νουρτζανιάν και συμπλήρωσε:

«Κάνουμε μελετημένες κινήσεις για να ενισχυθούμε  και ότι μπορούμε στα πλαίσια της λογικής.»

*Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και με εντατικούς ρυθμούς με τον προπονητή Βαγγέλη Κώτο που ανέλαβε φέτος τα ηνία της ομάδας . Συνεργάτης του είναι ο Γιώργος Καφούρος και προπονητής τερματοφυλάκων ο Μάκης Κέμος .

Φυσιοθεραπευτής συνεχίζει και φέτος η Εύη Πρόκου Μοβσεσιάν .

Έφορος και φροντιστής υλικού ο Τάσος Κεβορκιάν.

*Την Κυριακή το πρωί στις 11 η Αρμενική θα αντιμετωπίσει στο πρώτο της φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας της τον Παννεαπολικό.

  • Με συνοπτικές διαδικασίες έγινε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου . Παρέμεινε η ίδια διοίκηση της ομάδας με πρόεδρο και πάλι τον επιτυχημένο Αγκόπ Χατσικιάν .
  • Κοντά στην ομάδα είναι πάντα οι χορηγοί Αφοί Ζελβεγιάν ( αντιπροσωπεία ποδηλάτων ) που αγόρασαν  το αθλητικό υλικό και τα  σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που πρόσφεραν τα νερά.