Connect with us

stoplekto

Ενισχύεται ο ΑΟ Κορυδαλλός

Published

on

Μαζί θα πορευτούν στον ΑΟ Κορυδαλλό  και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Νάσος Λεκάκης, ο Δημήτρης Μπλέντζος και ο Πέτρος Φωτιάδης.

Ακόμη θα συνεχιστεί ο δανεισμός του Παναγιώτη Φιλιππάκου από τον Δία Κορυδαλλού όπως δανεικός θα έρθει στην ομάδα και ο Κώστας Κωνσταντάτος από την ίδια ομάδα.

Η δεύτερη φετινή προσθήκη στην ομάδα είναι του ακραίου μέσου Κώστα Κωνσταντάτου. Ο 22χρονος παίκτης έρχεται δανεικός από τον Δία Κορυδαλλού όπου είναι τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα από την ίδια ομάδα ανανεώθηκε και ο δανεισμός του Παναγιώτη Φιλιππάκου. Ο 22χρονος επιθετικός ήρθε πέρσι τον Ιανουάριο και έπαιξε σε 6 αγώνες. Το Δ.Σ. Του Κορυδαλλού ευχαριστεί τον κ. Μανδρέκα και το Δ.Σ. του Δία για τη συνεργασία.

Όσο αναφορά στις ανανεώσεις θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο 24χρονος επιθετικός Νάσος Λεκάκης εκ των αρχηγών της ομάδας που έπαιξε σε 22 αγώνες πέρσι και πέτυχε και 7 γκολ. Όπως και σε άλλους παίκτες έτσι και στον Λεκάκη ο Δημήτρης Αλειφεράκης του άλλαξε θέση και τον χρησιμοποίησε εκεί που τον είχε ανάγκη. Έτσι έπαιξε με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού έπαιζε για πρώτη φορά, στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Τώρα για ποια θέση τον προορίζει την καινούργια περίοδο ο προπονητής του Κορυδαλλού, θα δούμε…..πάντως ένας “Kορυδαλλιώτης” όπως είναι ο Λεκάκης όπου και να τον χρησιμοποίησει είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθεί. Ο περσινός άτυχος Δημήτρης Μπλέντζος άλλος ένας “Κορυδαλλιώτης” όπου μία λάθος εκτίμηση του γιατρού σε τραυματισμό τον έφερε πολύ πίσω, βρισκόμενος αυτή τη στιγμή στο στάδιο της αποθεραπείας για το εγχειρισμένο γόνατο θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Κορυδαλλού γι άλλη μία χρονιά. Ο πολυτάλαντος μέσος είναι 21 χρονών και  πρόλαβε να παίξει πριν τον τραυματισμό του σε 5 αγώνες πετυχαίνοντας και 1 γκολ. Ο τρίτος “Κορυδαλλιώτης” της παρέας λέγεται Πέτρος Φωτιάδης. Ο 21χρονος μέσος, πραγματικός “στρατιώτης” της ομάδας είχε λίγο χρόνο συμμετοχής, άλλα ήταν εκεί όποτε τον χρειαζόταν ο Αλειφεράκης στους 8 αγώνες που έπαιξε.. Όσο αναφορά τώρα για τη συνέχεια των μετεγγραφών στον Κορυδαλλό μέχρι το βράδυ της Κυριακής θα υπάρξουν εξελίξεις για το σέντερ φορ της ομάδας ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις για έναν κεντρικό αμυντικό.

 Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους προαναφερόμενους παίκτες που είναι στην ομάδα και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.