Connect with us

stoplekto

Ενθουσιασμός στο Κερατσίνι

Published

on

Η απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στο Κερατσίνι . Δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί μετά την θριαμβευτική νίκη με 4-0 επί των Σουρμένων  μια νίκη με την οποία η Πειραϊκή ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο τεχνικός των «Ροσσονέρι » Βασίλης Σπάθας δήλωσε :«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα με πολύ καλή παρουσία στον χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, όπως είναι τα Σούρμενα Ίσως οι αθηναϊκές ομάδες να μου ταιριάζουν αφού και πέρυσι ως προπονητής της Προοδευτικής είχα κερδίσει ομάδες που προέρχονταν από τον χώρο της Αθήνας. Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά και με πολύ καλό πάσινγκ γκέιμ., αλλά και με στοχευμένο παιχνίδι  δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα. Μας βοήθησε πολύ το γρήγορο πρώτο γκολ, ενω΄και μετά το 2-0 ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο με σεβασμό και η προσοχή μας θα επικεντρωθεί στον επόμενο αντίπαλο, που είναι η Καλαμάτα. Μία ιστορική ομάδα με δυναμική. Συνεχίζουμε την πορεία μας με στόχο να φθάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ονειρευόμαστε τον τίτλο!»

Φανερά ικανοποιημένος  από τη νέα μεγάλη επιτυχία ο πρόεδρος του Κερατσινίου Αντώνης Αραβαντινός τόνισε :

Αντιμετωπίσαμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και φθάσαμε δίκαια στην πρόκριση, αποδίδοντας πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο. Μετά το 2-0 θεωρώ ότι ελέγχαμε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε άνετα στην πρόκριση και πλέον να στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι της διοργάνωσης κόντρα στην Καλαμάτα. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ για την δουλειά που γίνεται . Το κλίμα είναι άριστο και αυτό βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο., Πλέον βρισκόμαστε ένα βήμα από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε κατακτήσει το Κύπελλο Πειραιά για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και οδεύουμε για μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών»