Connect with us

stoplekto

Ενδεκάδα απέκτησε η Αναγέννηση Μοσχάτου

Published

on

Στα πέναλτι αποκλείστηκε η Αναγέννηση Μοσχάτου από τον ΑΟ Κορυδαλλό . Η ομάδα είχε την τύχη στα χέρια της αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας.

« Πιστεύω ότι πήγαμε καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Θεωρώ ότι ένα στιγμιαίο λάθος που έγινε στο τέλος μας στοίχισε αν και νομίζω ότι έγινε επιθετικό φάουλ που δεν καταλόγισε ο διαιτητής Βικτωράτος» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Ορφανός και πρόσθεσε:

« Πιστεύω ότι η Αναγέννηση με τις σημαντικές μεταγραφές που έγιναν ενισχύθηκε και θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα.».

Στις μεταγραφές αποκτήθηκαν  οι έντεκα παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Φώτης Μπραχάλης 26 ετών από Νέα Πέραμο, Χρήστος Καραφωτιάς 24 από Παντζιτζιφιακό, Μιχάλης Ραπτάκης 19 από Ηρόδοτο, Χριστόφορος Σιδηρόπουλος 27 από Λέοντες Καμινίων, Νίκος Δέδες 23 από Νίκη Ρέντη, Τάσος  Δρυμωνίτης 21 από Σαρωνικό , Δημήτρης Πλάκας 26 από Αναγέννηση Άρτας , Όντρι Πετρόμυλος 23 από ΑΟ Ταταύλα ( αγωνιζόταν και παλαιότερα στους Μοσχατιώτες ) καθώς και οι 18χρονοι Γρηγόρης Σκαρλάτος, Σίλβιο Σινομάτι και Κώστας Παχιδάκης από Πρωταθλητή( ομάδα 5Χ5)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply