Connect with us

stoplekto

Εμπιστοσύνη στους παίκτες της η Ελλάδα Ποντίων

Published

on

Σε μαζεμένες ανανεώσεις του έμμψυχου δυναμικού της προχώρησε η Ελλάδα Ποντίων δείχνοντας εμπιστοσύνη στο βασικό της κορμό. Συγκεκριμένα με τους Πόντιους θα συνεχίσουν και τη  νέα ποδοσφαιρική περίοδο οι Γιάννης Ηλιαδάκης, Αλέξανδρος Κάτσικας, Κωνσταντίνος Κίτσος, Γιάννης Κοσκινάς, Άγγελος Κουτσουναμέντος, Μανώλης Μαυρέλος, Δημήτρης Μπίτσας, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Γιώργος Τσέλιος και Πέτρος Τσιρκινίδης.

Η συνάντηση στα γραφεία της ομάδας ήταν σύντομη, με τους ποδοσφαιριστές ν’ αποδέχονται την πρόταση της διοίκησης. Η διοίκηση εύχεται στους ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά με την “βυσσινί” φανέλα για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

* H Ελλάς Ποντίων ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τάκη Κουσίδη, ο οποίος θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

Το νέο μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας κατά την προηγούμενη σεζόν εργάστηκε στην ακαδημία του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα και στην Ανθούπολη όπου ανανέωσε και φέτος.

Πέραν της αντρικής ομάδας αναλαμβάνει και προπονητής τερματοφυλάκων στην ακαδημία για να πετύχουμε και εκεί τους στόχους που έχουμε θέσει.

* Το εισιτήριο διαρκείας παρουσιάζει η Ελλάς Ποντίων  για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015 – 2016. Στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων και αφουγκράζοντας τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας και ότι διαδραματίζεται καθημερινά στους Έλληνες και τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας, προχωρήσαμε σε μία μείωση στην τιμή του εισιτηρίου διαρκείας της τάξεως του 35%. Τιμή εισιτηρίου διαρκείας: 20€. Σημεία εξυπηρέτησης στα γραφεία της ομάδας 17.00-21.00.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply