Connect with us

stoplekto

Ελλάς Ποντίων – Φαληρικός 3-1

Published

on

Δίκαια επικράτηση της Ελλάδας Ποντίων που κατέβαλε με 3-1 τον Φαληρικό σε έναν αγώνα με τέσσερις αποβολές στο τέλος . Το παιχνίδι κρίθηκε από το α’ ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα τέσσερα τέρματα . Οι Πόντιοι αιφνιδιάσαν τους αντιπάλους και πήραν «αέρα» νίκης από το πρώτο δεκάλεπτο, αφού προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν ο Σιδερόπουλος στο 7’ και ο Καραμανίδης στο 9’. Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ο Φαληρικός μείωσε με τον Κούβαρη στο 42’, αλλά στο 45΄ο Παπασκύρης έδωσε την «χαριστική βολή » στους αντιπάλους του. Το παιχνίδι «στιγματίστηκε» στο τελευταίο οκτάλεπτο από τέσσερις αποβολές από τις οποίες οι τρεις ήταν παικτών του Φαληρικού . Στο 82’ αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Κουβέλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Χατζημιχάλης, Ρούκα . στο 84’ ο Λοκώσης κι αυτός για τον ίδιο λόγο και στο 89’ ο Σιδηρόπουλος για σκληρό μαρκάρισμα .

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Κοντόπουλος, Τζαβάρας, Μαυρέλος, Παπαδόπουλος, Σιδερόπουλος, Χατζημιχάλης, Εφραιμίδης, Πουρσανίδης, Ζιώγας( 72’ Ηλιάδης) , Καραμανίδης, Παπασκύρης ( 90’ Πεφάνης).

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Μουτάφης, Τσότσογλου, Χουχουλής, Ρούυκας, Κωτσιοβός, Λοκώσης, Ρεξίν, Σαραγάς, Κούβαρης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτόπουλος ( 53΄ Σιδηρόπουλος )

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply