Connect with us

stoplekto

Ελλάς Ποντίων – Ατρόμητος Πειραιά 0-1

Published

on

Με κεφαλιά του Κοντάκου στο 77΄ο αποφασιστικός Ατρόμητος Πειραιά πήρε την πρόκριση μέσα στους Ορυζόμυλους από  την Ελλάδα Ποντίων με 0-1 .

Οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν αρκετά έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάει το παιχνίδι στην  παράταση στο 88’ όταν ο Μαυρουδής πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά σε κενή εστία σούταρε άουτ .

Καλός ο διαιτητής Χατζηγιάννης

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Μακρής, Μαρτίνος, Κουκουλάς, Κόμης, Μπέλιας, Πουρσανίδης, Κοττάκης Κολιούσης( 88’ Πεφάνης) Ζίου( 46’ Μαυρουδής) Ζαχαράτος) Λαναράς( 67’ Ηλιάδης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παπάζογλου,Τζωρτζάτος, Γαβαλάς, Κοτσαλάς( 85’ Μαραγκός) Αρβανίτης, Καρνέσης, Τσαραούσης, Παλάτσιος( 63’ Κατσαβριάς) Κοντάκος( 88’ Παπαδάκης) Ντάφλας, Μπαλτζάκης( 63’ Δανασής)

Άνω- κάτω η Ελλάς Ποντίων . Παραιτήθηκαν  ο πρόεδρος Ν. Πουλής αλλά και οι προπονητές Στ. Φουρίκης , Μ. Κουσίδης.

Αυτά όμως που προηγήθηκαν και ακολούθησαν το παιχνίδι επισκίασαν το αγωνιστικό μέρος .

Πριν την έναρξη δημιουργήθηκε αναταραχή στα αποδυτήρια των Ποντίων αφού τόσο ο τεχνικός της ομάδας Στάθης Φουρίκης, όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Κουσίδης θεώρησαν ότι έγινε παρέμβαση στη δουλειά τους ονοματίζοντας τον πρόεδρο της ομάδας Νώντα Πουλή .

Με κοινή τους δήλωση ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά , θεωρήσαμε ότι έγινε παρέμβαση στο έργο μας από τον πρόεδρο κ. Πουλή. Για να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα , παραμείναμε στον πάγκο μέχρι το τέλος , έχοντας αποφασίσει από την αρχή ότι δεν θα συνεχίσουμε και  παραιτούμαστε θεωρώντας ότι δεν είναι σωστό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια του συλλόγου και τον κόσμο της Ελλάδας Ποντίων. Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές  για την άριστη συνεργασία, όπως και τον αθλητή και γυμναστή της ομάδας Γιώργο Ζαχαράτο  που είναι άριστος επαγγελματίας και άψογος στη δουλειά του. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας  καλή επιτυχία στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της .»

*Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα  επικοινώνησε μαζί μας και ο πρόεδρος του συλλόγου Νώντας Πουλής επικοινώνησε μαζί μας και  δήλωσε ότι παραιτείται από την ομάδα  φανερά απογοητευμένος.

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες στο σύλλογο…