Connect with us

slideshow

Εκτός ο Φετφατζίδης – Πήρε Ιμπαγάσα..

Published

on

Το πρόβλημα του Γιάννη Φετφατζίδη δεν ξεπεράστηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον άφησε εκτός της 19μελούς αποστολής ενόψει του αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Μαρσέιγ.

 

Αντίθετα ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του τον Άριελ Ιμπαγάσα ο οποίος ακολούθησε για δεύτερη ημέρα το πρόγραμμα προπόνησης. Το αν θα χρησιμοποιηθεί παραμένει άγνωστο αφού ο Αργεντινός έχει χάσει έδαφος λόγω του τραυματισμού του.

 

Ο Βαλβέρδε πήρε 19 παίκτες μαζί του διότι θα περιμένει να δει και την ημέρα του αγώνα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ιμπαγάσα και εν συνεχεία θα αποφασίσει ποιος θα μείνει εκτός.

 

Μετά την απουσία του Φετφατζίδη, φαντάζει πλέον πολύ πιθανή η συμμετοχή του Τζιμπούρ στην αρχική ενδεκάδα, ώστε να αγωνιστεί ο Μιραλάς στα πλάγια. Αριστερά πιθανότατα θα παίξει ο Χολέμπας, κάτι που δοκίμασε και κόντρα στον ΟΦΗ ο Βαλβέρδε.

Πάντως όλα τα σενάρια για την ενδεκάδα είναι πιθανά αφού ο Ισπανός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Στην περίπτωση που δεν παίξει ο Τζιμπούρ στην κορυφή τότε στα δεξιά είναι το πιθανότερο να παίξει ο Αμντούν, παίκτης που αρέσει στον Βαλβέρδε αν και έδειξε ανέτοιμος κόντρα στον ΟΦΗ.

Η αποστολή:

Μέγερι, Κοστάνσο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ορμπαίθ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Αμπντούν, Γέστε, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ιμπαγάσα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply