Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Εκλογές στον Αστέρα Μαγούλας

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη η Γενική Συνέλευση του Αστέρα Μαγούλας. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο ετήσιος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και προκηρύχτηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης , οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 14 Ιουνίου και ώρα 19.00 στα γραφεία του συλλόγου . Η Εφορευτική Επιτροπή που αποτελείται από τις κυρίες Ευαγγελία Ζαφειρίου, Ευσταθία Κρητικού και Ιωάννα Γεώργα  θα λαμβάνει υποψηφιότητες το αργότερο έως την Δευτέρα 12/6.

Έντυπα υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν στα καταστήματα Βιβέντι, Στοά, Νουόβο, Ψιλικά Κάβουρα , « Σε αναμμένα κάρβουνα»

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το Στάθη Ρόκα μας είπε: «Περιμένουμε ανταπόκριση σε αυτή τη πολύ δύσκολη στιγμή για την πορεία του συλλόγου. Εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε για το καλό του σωματείου. Ωστόσο, αν βρεθεί κάποιος ο οποίος θέλει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας και φυσικά είναι ικανός, εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να του παραχωρήσουμε τα ηνία του συλλόγου».