Connect with us

stoplekto

Εκεί στη Δυτική Αττική…..

Published

on

  • Η ξαφνική απομάκρυνση του προπονητή της Ζωφριάς Γιώργου Αδάκτυλου από τον πάγκο της ομάδας, ήταν αυτό που συζητήθηκε περισσότερο από το βράδυ της Κυριακής που ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου η λύση της συνεργασίας. Έχουμε ξαναγράψει από εδώ ότι πάντα οι προπονητές την πληρώνουν όταν η ομάδα περνάει μια αγωνιστική κρίση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά. Η ομάδα μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αήττητη και μάλιστα έχοντας βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, ενώ από την δεύτερη μόλις αγωνιστική έχει κάνει και το ρεπό της, δηλαδή έχει έναν αγώνα λιγότερο από τον πρωτοπόρο Μανδραϊκό.  Το τι κρύβεται πίσω από την μυστηριώδη αυτή απομάκρυνση δεν μπορούμε να το αποκρυπτογραφήσουμε. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και σε αυτό έχει συμβάλει τα μέγιστα και ο Γιώργος Αδάκτυλος,  που μάλιστα πριν δυο χρόνια κατέκτησε μαζί της  πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου και το σημαντικότερο διεκδίκησε την άνοδό της στη Γ’ Εθνική.  Σημασία πάντως  έχει ό,τι γίνεται να είναι πάντα για το καλό της ομάδας. Αυτό θα το δείξει η πορεία.  Για αυτό και η διοίκηση κινήθηκε άμεσα και προσέλαβε τον Λουκά Κάλλα, έναν επίσης πετυχημένο τεχνικό….
  •    Τελειώνοντας την αναφορά μας στην είδηση αυτή, θα κλείσουμε με τις δηλώσεις που ανήρτησε ο Γιώργος Αδάκτυλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. :  ” Ένας κύκλος έκλεισε (οριστικά και αμετάκλητα). Παιδιά σας ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που μου χαρίσατε,σας ευχαριστώ που ονειρευτήκατε μαζί μου. Να είστε όλοι καλά καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας και να είστε σίγουροι ότι θα χαίρομαι σε κάθε σας επιτυχία. Ελπίζω να συγχωρήσετε τα λάθη μου και να ξέρετε ότι όλα γίνονταν με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα.Υ.Γ Είσαι μεγάλος αρχηγός φίλε!!!”……….
  • Όσον αφορά τον απόηχο της αγωνιστικής, η κατάσταση στην κορυφή δεν γινόταν να αλλάξει, αφού ο Μανδραϊκός έχει δημιουργήσει μια απόσταση ασφαλείας δέκα βαθμών από τους διώκτες του. Και αυτό του δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αφού η ομάδα όχι μόνο συνεχίζει να κερδίζει, αλλά το κάνει και με μεγάλα σκορ….
  • Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για τον Κριό Ασπροπύργου με ήττα από τον Εθνικό Πανοράματος. Έτσι “κεφάλι” στην κορυφή πήρε εκ νέου ο Αστέρας Μαγούλας που επανήλθε στις νίκες απέναντι στον Ίκαρο Νεοκτίστων….
  • Σε ομάδα που πρόσφατα άλλαξε προπονητή, ακόμα συζητάνε για τον…πρώην.  Και ότι μάλιστα ήταν άδικο που απομακρύνθηκε, καθώς δεν ευθυνόταν εκείνος για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας….
  • “Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ηρακλή Ελευσίνας Μπάμπης Χριστάκης. Η διοίκηση του Ηρακλή απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Η ομάδα θα τιμήσει την μνήμη του κρατώντας ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με την Μικρασιατική…..
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply