Connect with us

stoplekto

Εκεί στη Δυτική Αττική……

Published

on

  • Χωρίς…παρατράγουδα εξελίχθηκαν τα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΔΑ. ‘Οσο περνάει ο καιρός σιγά σιγά ο βαθμολογικός πίνακας αρχίζει να διαμορφώνεται. Ο Μανδραϊκός δείχνει μια σταθερότητα από το ξεκίνημα και είναι εκείνη που του έχει φέρει τρεις σερί νίκες σε ισάριθμα ματς και τη μοναξιά της κορυφής. Σε αυτό έχει συμβάλει και η δουλειά του προπονητή Θεόφιλου Καλύβα….
  • Ακολουθούν Βύζας Μεγάρων και Ακράτητος. Οι Μεγαρίτες έζησαν στιγμές από το ένδοξο παρελθόν τους, καθώς επέστρεψαν στη φυσική τους έδρα με τον κόσμο να φωνάζει “παρών”. Πήρε το τοπικό ντέρμπι, έστω και δύσκολα από την ισχυρή Μικρασιατική και συνεχίζει την φιλόδοξη πορεία του.
  • Από την άλλη ο Ακράτητος “ξύπνησε” στο τέλος και “καθάρισε” έναν ψυχωμένο Πυρρίχιο. Ο τελευταίος φωνάζει, ίσως στη φάση της αγωνιστικής,  στο διαιτητή Χρόνη για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1. Μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό facebook του συλλόγου έχει αναρτηθεί και βίντεο από τη συγκεκριμένη φάση , που μάλλον δικαιώνει. Λάθη γίνονται από όλους. Απλά βλέποντας το βίντεο θα επισημάνω κάτι. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω το λάθος, ο διαιτητής την ώρα που γίνεται η ανατροπή βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου. Για τέτοιες περιπτώσεις για αυτό υπάρχουν και οι βοηθοί….
  • Πρώτη νίκη και για τον Θρασύβουλο, που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ομάδα που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι του. Όμως στο πρώτο μέρος, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ΑΕ Ζεφυρίου. Χαρακτηριστικά μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Θρασύβουλου Μάκης Παπαδόπουλος μας είπε: ” Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν εμείς κακοί, αλλά πολύ καλή η ΑΕ Ζεφυρίου. Θα μπορούσε να μας έχει βάλει και τρία γκολ”…….
  • Έναν αλλιώτικο Πανελευσινιακό αναμένεται να δούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι “σταχυοφόροι” έδειξαν να συνέρχονται από το μέτριο ξεκίνημά τους. Μια καινούρια αρχή γίνεται στο σύλλογο , η οποία χρειάζεται πίστωση χρόνου από όλους……
  • Με νίκες συνέχισαν Ζοφριά και ΠΑΟΚ Μάνδρας, που κατέβαλαν τις δύο ομάδες της Νέας Περάμου…..
  • Στη Β’ Κατηγορία όπως όλα δείχνουν ο Αστέρας Μαγούλας φαίνεται αποφασισμένος από την αρχή για την επιστροφή του. Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα θα έχει τρεις αγωνιστικούς γύρους, οπότε περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν. “Παρέα” στην κορυφή του κάνει ο Κριός Ασπροπύργου, που λύγισε δύσκολα τους “μπέμπηδες” των Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας…..
  • Μεγάλη νίκη και για τον Εθνικό Πανοράματος και μάλιστα με ανατροπή επί του Ικάρου μέσα στα Νεόκτιστα. Οι Ασπροπυργιώτες έχοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος δεν τα κατάφεραν, καθώς μετρούν ήδη δυο συνεχόμενες ήττες. Το σημαντικό σε τέτοιες καταστάσεις είναι η ψυχολογία των παικτών. Κάτι που θα πρέπει να διαχειριστεί ο προπονητής Γιάννης Παναγιώτου στη συνέχεια….
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply