Connect with us

stoplekto

Εκεί στη Δυτική Αττική….

Published

on

  • Μετράμε αντίστροφα και για την έναρξη του πρωταθλήματος στη Δυτική Αττική. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Κυπέλλου σειρά παίρνει το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από εκείνο της Α’ Κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Το επόμενο θα ακολουθήσει και εκείνο της Β’ , το οποίο όπως και πριν δυο χρόνια θα διεξαχθεί σε τρεις αγωνιστικούς γύρους…..
  • Οι περισσότερες ομάδες έχουν δυναμώσει και το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον όσον αφορά την κορυφή. Φαβορί πάντα υπάρχουν στα λόγια. Σημασία έχει τι γίνεται στο γήπεδο. Εκεί αναδεικνύονται οι πρωταθλητές….
  • Τα “φώτα” πέφτουν την Κυριακή σε Μάνδρα και Μέγαρα, καθώς η πρώτη αγωνιστική επιφύλασσε να βγάλει δυο ντέρμπι. Μανδραϊκός- Θρασύβουλος και Βύζας Μεγάρων- Ακράτητος μπαίνουν από νωρίς στα βαθιά. Ας γίνουν δυο καλά παιχνίδια, που θα αποδείξουν ότι το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής έχει προοδεύσει…
  • “Σταχτοπούτα” για την Α’ Κατηγορία ο ΑΟ Μίμας Μικρασιατική. Η νεοσύστατη ομάδα  με το “καλημέρα” ανήλθε στην κορυφαία Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ. Και όλα δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει. Στην πρώτη της εμφάνιση θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Ποντίων, σε μια πραγματική συνάντηση…Ποντίων…..
  • Και μιας και λέμε για Πόντιους εδώ θα αναφερθούμε στον Πυρρίχιο. Οι Ακαδημίες του συλλόγου επιλέχτηκαν πανελλαδικώς μέσα στις 100 Ακαδημίες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2017-2018. Η μοναδική ομάδα από το χώρο της Δυτικής Αττικής που θα εκπροσωπήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Εκεί οι μικροί παίκτες του Πυρρίχιου θα ανταγωνιστούν ομάδες επιπέδου Σούπερ Λιγκας. Μια δικαίωση για τη διοίκηση του Χρήστου Αποστολόπουλου, που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στις Ακαδημίες και αυτό φαίνεται και από την αντρική ομάδα, που απαρτίζεται κυρίως από τα “σπλάχνα” των υποδομών…..
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply