Connect with us

stoplekto

Εκεί στη Δυτική Αττική…

Published

on

  • Ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Ασπρόπυργος, Ηρακλής Ελευσίνας, Απόλλων Ποντίων, ΠΑΟΚ Μάνδρας και Ζοφριά θα συναντήσουν στο δεύτερο γύρο τους Αστέρα Μαγούλας, Θρασύβουλο, ΑΕ Ζεφυρίου , Άτταλο Νέας Περάμου, Μανδραϊκό, ΑΟ Μίμα Μικρασιατική και Νέα Πέραμο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλες οι ομάδες προκρίθηκαν με διπλές νίκες….
  • Ο Ηρακλής Ελευσίνας με το καλημέρα έδειξε τις διαθέσεις του ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Δυο νίκες επί του αρκετά ενισχυμένου Βύζα και μάλιστα με αρκετά πειστικές εμφανίσεις, αν και είναι ακόμα νωρίς. Η ομάδα είναι πιο οργανωμένη από ποτέ και αυτό φαίνεται από το ξεκίνημα της σεζόν. Και με την έλευση του Παναγιώτη Παναγόπουλου στα διοικητικά οι βλέψεις του συλλόγου ανεβαίνουν σκαλοπάτι…..
  • Ο Ασπρόπυργος ήταν το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στον Ακράτητο. Η αλήθεια είναι όμως ότι στον επαναληπτικό τα χρειάστηκε. Σε ένα ματς που κρίθηκε από δύο αυτογκόλ που πέτυχε ο ίδιος παίκτης.Γεγονός σπάνιο ακόμα και στην ιστορία του διεθνούς ποδοσφαίρου. Ο Νομικός του Ακράτητου στο 38′ και στο 42′ “κάρφωσε” άθελα την ομάδα του χαρίζοντας σε έναν ακίνδυνο μέχρι εκείνο το σημείο Ασπρόπυργο μια εύκολη νίκη. Ο εν λόγω παίκτης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Δεν ξέρω αν του έριξαν το φταίξιμο, ή για ψυχολογικούς λόγους έγινε αυτή η αλλαγή. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι οι Ανωλιοσιότες μέχρι να δεχτούν τα αυτογκόλ είχαν ένα δοκάρι, ένα χαμένο πέναλτι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, όμως η επιθετική γραμμή πέρασε στο απυρόβλητο…
  • Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Βύζαντα Μεγάρων. Ο Γιάννης Μπότσης παραιτήθηκε, με έναν παλιό γνώριμο της ομάδας , τον Βασίλη Στασινόπουλο να παίρνει τη σκυτάλη. Ο  Βύζας σίγουρα έχει να επιδείξει σημαντικότερα πράγματα στο χρονολόγιο της πλούσιας ιστορίας του, ωστόσο ο αποκλεισμός από το Κύπελλο είναι ένα πλήγμα. Χρόνος και διάθεση υπάρχει όπως και το υλικό για να μπορέσουν οι “κιτρινόμαυροι” να πρωταγωνιστήσουν και πάλι…..
  • Κάπου διάβασα ότι στον αγιασμό της ΑΕ Ζεφυρίου η δημοτική αρχή ήταν απούσα. Ουδείς πολιτικός της περιοχής τίμησε με την παρουσία του την επίσημη έναρξη της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.  Αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει αυτό που λέμε τα τελευταία χρόνια. Ότι δυστυχώς η τοπική αυτοδιοίκηση , με ορισμένες λαμπρές εξαιρέσεις, δεν μποροεί πλέον ουσιαστικά να βοηθήσει τις ομάδες. Και αυτό το έχουν πληρώσει ακριβά τα σωματεία ανεξαρτήτως Ενώσεων. Να δεχτούμε ότι η  οικονομική στήριξη είναι δικαιολογημένη να έχει εκλείψει. Η παρουσία όμως κοντά στις ομάδες, είναι το λιγότερο απαραίτητη…και όχι μόνο σε προεκλογικές περιόδους…..
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply