Connect with us

stoplekto

Ειρήνη 2005:« Οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται»

Published

on

Από το Δ.Σ.του ΠΑΣ ΕΙΡΗΝΗ 2005 εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :
« Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούγονται και γράφονται πολλά θέλουμε  να εκφράσουμε την επίσημη θέση του σωματείου μας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ΕΙΡΗΝΗ 2005- ΝΙΚΑΙΑ

Φιλοξενήσαμε με τον καλύτερο τρόπο την αντίπαλη ομάδα και την συγχαρήκαμε για τη νίκη της . Επίσης συγχαρήκαμε το διαιτητικό τρίο μόνο για τα 90’ του παιχνιδιού. Αλλά ως εδώ,

Εμείς οφείλουμε να καταγράψουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Α. Η μη σωστή και έγκαιρη συμπλήρωση του φύλλου αγώνα είχε ως συνέπεια να αγωνιστεί ποδοσφαιριστής ο οποίος πριν την έναρξη είχε αντικατασταθεί από το Φ.Α.  και να γράφεται ότι αγωνίστηκε ποδοσφαιριστή που δεν ήταν κάν στο γήπεδο (κατά παραδοχή όλων) . Επίσης να ποδοσφαιριστής σε δυο νούμερα 16 και 18 και εντέλει να αγωνίζεται άλλος με το ίδιο νούμερο . Ουσιαστικά κάποιος λείπει ( όπως λείπει και το δελτίο όπως αναφέρουμε παρακάτω) για να γραφτεί ο ίδιος σε δυο νούμερα.

Β. Γεγονός που δεν επιδέχεται  καμία αμφισβήτηση είναι η αφαίρεση δελτίου πριν την τελική σύνταξη του Φ.Α. από τα αποδυτήρια των διαιτητών. Το παραπάνω παραδέχτηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και αναρωτιώμαστε πως ο διαιτητής επέτρεψε να αφαιρεθεί το δελτίο και ποιον εξυπηρετούσε η παραπάνω ενέργεια.

Γ. Πως είναι δυνατόν παράγοντας χωρίς να είναι γραμμένος στο Φ.Α. να εισέρχεται  στα ποδυτήρια των διαιτητών να καταγράφει συνθέσεις να υποδεικνύει και να αντιδικεί  με το διαιτητή. Ας μας εξηγηθεί εάν αυτό γινόταν έχοντας θεσμική θέση στη διοίκηση της ομάδας , άραγε εκφράζοντας και την ομάδα ή εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του παρατηρητή αγώνων της ΕΠΣΠ.

Όλα τα παραπάνω είτε συνέβησαν από αμέλεια είτε για  άλλο λόγο αλλοιώνουν τα πραγματικά γεγονότα που διαδραματίσθηκαν και δεν επιτρέπουν τη σωστή εφαρμογή των  νόμων και των κανονισμών όπως προβλέπονται.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι ότι οι κανονισμοί όπως προβλέπονται είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να τους τηρούμε πάντα και όχι όποτε μας συμφέρει.

Εμείς σαν διοίκηση της ΕΙΡΗΝΗΣ 2005 ακόμα και σήμερα προσπερνάμε όλα τα γεγονότα που συνέβησαν και συνεχίζουμε με την ομάδα μας πάνω στους στόχους και τις αρχές που εξαρχής έχουμε θέσει.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply