Connect with us

4ος Όμιλος

Εικόνα διάλυσης στην Προοδευτική

Παραιτήθηκε ο προπονητής Π. Ανδράλας όλο το τεχνικό τιμ και ο Γεν. Αρχηγός Αλ.Νταβέλης

Published

on

[tps_footer][/tps_footer]

Παραιτήθηκε ο προπονητής Π. Ανδράλας  όλο το τεχνικό τιμ και ο Γεν. Αρχηγός Αλ.Νταβέλης

Και ξαφνικά  παρουσιάστηκε τεράστιο πρόβλημα στην Προοδευτική . Σε τέτοιο σημείο που η ομάδα να παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, . Ο προπονητής Πάρης Ανδράλας μαζί με τον συνεργάτη του Βασίλη Σπέρτο, τον γυμναστή Δημήτρη Ζέτο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Αθανασόπουλο υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους .

Με τον Ανδράλα που επικοινωνήσαμε μας είπε ότι αποχωρεί λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τη διοίκηση.

« Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Υπήρχε τεράστια διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση . Άλλα είχαμε προγραμματίσει κι άλλα έγιναν» τόνισε ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε:

« Θέλω να ευχαριστήσω  τον κ Λεμονή που με εμπιστεύτηκε  και μου έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα . Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα  με τον καλύτερο τρόπο και φτιάξαμε ένα υποδειγματικό σύνολο. Ευχαριστώ επίσης τον Γενικό Αρχηγό Αλέκο Νταβέλη που ήταν πάντα δίπλα μας , τους άψογους συνεργάτες μου και φυσικά τους ποδοσφαιριστές που  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να βοηθήσω την ομάδα . Επίσης ευχαριστώ πολύ και τον συγκινητικό κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε πάντα   σε όλους τους αγώνες »

*Νωρίτερα και ο  Γενικός Αρχηγός Αλέκος Νταβέλης που είχε πολύ σημαντική προσφορά και συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας , είχε υποβάλλει κι αυτός    την παραίτηση του επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους .

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας , δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα συνεχίσω να είμαι στην ομάδα. Παραιτούμαι για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους . Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος.  Αφιέρωσα πολύ χρόνο για την ομάδα δουλεύοντας με ένα όραμα . Να δούμε ξανά μεγάλη την Προοδευτική . Στην προσπάθεια αυτή είχα άψογη συνεργασία με τον Πάρη Ανδράλα και όλο το τεχνικό τιμ  και  φυσικά με τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν ένα κόσμημα για τον σύλλογο . Ευχαριστώ τον πρόεδρο Νίκο Λεμονή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε .Αυτό που ξεκινήσαμε και το στηρίξαμε  όλοι μαζί  , θα πρέπει να συνεχιστεί ώστε η ομάδα να φτάσει ψηλά. Να έλθουν όλοι κοντά στον πρόεδρο και να τον στηρίξουν οικονομικά . Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα τους και όπου μπορώ θα βοηθήσω.»