Connect with us

6ος Όμιλος

Εθνικός Πειραια: “Θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να δικαιωθούμε”

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εθνικός Πειραιά γνωστοποίησε την έκπληξη και αγανάκτηση του όσον αφορά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ που ουσιαστικά ανέφερε ότι θα αφαιρεθούν 3 βαθμοί από την ομάδα για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ματς της πρεμιέρας των μπαράζ με τον Αήττητο.

Παράλληλα, η ιστορική ομάδα υπογραμμίζει ότι θα κινήσει όποια διαδικασία χρειάζεται προκειμένου ο Εθνικός να δικαιωθεί, λέγοντας ότι θα επιλέξει την δίοδο της… σιωπής σε ό,τι αφορά την έκδοση ανακοινώσεων την χρονική στγμή που όλα είναι ρευστά.

Αναλυτικά, το κείμενο:

“Με έκπληξη και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε για την καταδικαστική και εκτός λογικής απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο Εθνικός θα εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να φτάσει στην δικαίωση του, αρχής γενομένης με την άσκηση έφεσης επι της σημερινής απόφασης.

Η Διοίκηση του Εθνικού αφουγκράζεται την περιρρέουσα καταστάση και συνειδητά επιλέγει την σιωπή σε ό,τι αφορά την έκδοση ανακοινώσεων την χρονική στγμή που όλα είναι ρευστά. Απολογισμός και ανακοίνωση για την “επόμενη ημέρα” θα ακολουθήσουν εν ευθέτω χρόνο.

Εκ της Διοικήσεως του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ.”.