Connect with us

6ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά: Στροφή στον Διαγόρα

Published

on

Η αναμέτρηση με τον Α.Ο. Λουτρακίου αποτελεί εδω και μέρες παρελθόν για τους «κυανόλευκους» που πλέον εστιάζουν αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι που ακολουθεί, αυτό με τον Διαγόρα στην Ρόδο. Η πραγματικότητα βρίσκει την ομάδα να έχει σπαταλήσει πολλούς βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια, βαθμούς που με λίγο παραπάνω προσοχή και διαφορετική αντιμετώπιση θα είχε αποφύγει να αφήσει σε -κατά κοινή ομολογία- χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους.
Παρ’ όλα αυτά, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ εξακολουθεί να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και να κρατάει απόλυτα την τύχη στα χέρια του χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων ή και συνδυασμούς αυτών. Αντικειμενικά, το πρόγραμμα που ακολουθεί χαρακτηρίζεται δύσκολο μιας και τα 3 από τα 4 παιχνίδια είναι εκτός έδρας, με ισχυρούς και έχοντες κίνητρο αντιπάλους. Από την άλλη πλευρά, αυτό συνιστά και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να αποδείξει η ομάδα την δυναμική της, το «μέταλλο» και την ψυχή της στα δύσκολα.
Στην πιο δύσκολη στροφή του πρωταθλήματος, η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ατενίζουν αισιόδοξα το μέλλον και την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ενωμένοι σαν γροθιά, με ένα και μοναδικό στόχο. Χωρίς εναλλακτικές, χωρίς ημίμετρα, χωρίς plan B, χωρίς δικαιολογίες.
Η ίδια η ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το βάρος της φανέλας του Εθνικού Πειραιώς αλλά και η παρούσα χρονική συγκυρία, το momentum, απαιτούν ως μοναδικό στόχο την άνοδο στη Football League.