Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά-Ιάλυσος 2-1

Published

on

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει το τελευταίο διάστημα έδωσε ο Εθνικός Πειραιά που επικράτησε με 2-1 του Ιάλυσου και έφτασε τους 25 βαθμούς και την 6η θέση.Αντίθετα ο Ιάλυσος έμεινε με 17 βαθμούς στην 8η θέση ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στις τάξεις του συλλόγου κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος έχοντας παράπονα από τη διαιτησία του κ. Μπακογιάννη.

Στο 6′ ο Χατζησάββας μπήκε μέσα στην περιοχή και έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Αχείμαστου με τον διαιτητή Μπακογιάννη να δίνει πέναλτι και τους νησιώτες να διαμαρτύρονται έντονα. Μάλιστα η εκτέλεση έλαβε χώρα 6′ αργότερα από τις διαμαρτυρίες, με τον παθών να ευστοχεί γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Εθνικό να απειλεί στο 37′ με το σουτ του Ντούλια να σταματάει στον Χειμωνέττο.

Το 1-1 έγινε στο 52′ με τον Καρπαθάκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Δελαπόρτα και ισοφάρισε για τον Ιάλυσο.

Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και πάλι θεωρώντας ότι κακώς αποβλήθηκε ο Φυλακούρης για χτύπημα σε αντίπαλο, ενώ στο 70′ κανείς δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά τη… φαρμακερή σέντρα του Μάναλη.

Στο 73′ έγινε το 2-1 για τον Εθνικό, όταν η χρυσή αλλαγή του Θύμιου Γεωργούλη, Σωπάσης εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Χειμωνέττου μετά τη σέντρα του Γερόλυμου και με προβολή έκανε το 2-1.

Στο 80′ ακυρώθηκε γκολ του Εθνικού με τον Πεχλιβανίδη ως οφσάιντ, ενώ στο 89′ ο Χειμωνέττος απομάκρυνε το σουτ του Χατζησάββα.

ΕΘΝΙΚΟΣ(Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης (65′ Πεχλιβανίδης), Στρατάκης, Μαρτίνος, Χατζησάββας, Κατίδης (46′ Σωπάσης), Μάναλης, Λεωνιδόπουλος, Ντούλιας (56′ Μπαϊκας).

ΙΑΛΥΣΟΣ(Μάρκος Στεφανίδης): Χειμωνέττος, Αλιατίδης, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Σταυλάς (74′ λ.τρ. Χατζηπέτρος), Διακουράκης (57′ Σπάρταλης), Παπασπύρου (77′ Κρεκούκιας), Καρπαθάκης.