Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά-Ερμής Ζωνιανών 0-0

Published

on

Το νικηφόρο σερί του Ερμή Ζωνιανών έλαβε τέλος στο Μοσχάτο αφού οι Ρεθυμνιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον αξιόμαχο και άκρως ανταγωνιστικό Εθνικό Πειραιά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Παρ’ όλα αυτά, το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη παρέμεινε στην κορυφή έχοντας 16 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός βρίσκεται στην 6η θέση με οκτώ βαθμούς.

Το α’ μέρος δεν είχε αρκετές φάσεις με τον Ερμή να απειλεί στο 18′ όμως ο Βουτσινάς έιπε όχι στο γυριστό σουτ του Φαμπίνιο. Στο 34′ οι γηπεδούχοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Βλάχος προσπάθησε να νικήσει τον Κόλλια που απέκρουσε προσωρινά και στη συνέχεια ο Λεωνιδόπουλος έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 αφού η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Στην επανάληψη, ο Εθνικός κυριάρχησε με τον Ερμή να αμύνεται μαζικά και να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο 71′ ο Εθνικός είχε την ευκαιρία και πάλι όμως η κεφαλιά του Παυλάκη δεν βρήκε στόχο με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Εθνικός Πειραιώς: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Ματζώρος, Μπεχλιβανίδης, Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός(84’ Χατζησάββας), Κατίδης, Μάναλης(73’ Σουλελές), Παυλάκης, Βλάχος

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Κοζυράκης(87’ Ραπτάκης), Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Σκουτέλης(74’ Σεχολάρι), Φαμπίνιο, Τοπούζης, Προβυδάκης, Πλουσής Β.(79’ Πασιαλής)