Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά-Εργοτέλης 0-1

Published

on

Μεγάλη νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξει το μέλλον με περισσότερη αισοδοξία πήρε ο Εργοτέλης μέσα στο Μοσχάτο επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από μια αγωνιστική. Το τέρμα που σημείωσε ο Καλέ στο 7′ μετά από πάσα του Κατσικοκέρη αρκούσε προκειμένου το συγκρότημα του Νίκου Ουσταμπασίδη να φτάσει τους 20 βαθμούς και τη 3η θέση.

Από την άλλη ο Εθνικός που έμεινε στην 6η θέση με 12 βαθμούς στάθηκε καλά όμως επηρεάστηκε από τις σοβαρές απουσίες του με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 7′ έγινε το 0-1 από τον Καλέ, με τον Γκουτσούλια στο 20′ να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 25′ ο Κατσικοκέρης έκανε το σουτ μετά το λάθος του Μπένα όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 26′ ο Ποι έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ με τη μπάλα να βρίσκει στο Μισελ και να μην καταλήγει στην εστία.

Στο 40′ ο Εθνικός είχε καλή φάση με το σουτ του Λεωνιδόπουλου να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Στεφανάκο που μπλόκαρε.

Στο 45′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Λεωνιδόπουλου ομως ο διαιτητές έδειξε παίζεται, με τον Καλέ στο 57′ να σουτάρει και τον Βουτσινά να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 60′ ο Κατσικοκέρης έκανε το σουτ μέσα από το ύψος της μικρής περιοχής όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 80 ο Εθνικός έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν το σουτ του Σωπάση έφυγε άουτ.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θυμιος Γεωργουλης) Βουτσνας, Στασινος, Γερολυμος, Μπενα (85′ Μαρουδας), Μπεχλιβανιδης, Μαρτινος (60′ Κομνηνος), Βλαχος, Κατιδης, Χατζησαββας, Λεωνιδοπουλος, Σουλελες (73′ Σωπασης)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νικος Μπεχλιβανιδης) Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Κολόκας(54’ λ.τρ. Δημήτρης), Ρουσάκης, Πόι(79’ Λεάλ), Γκοτσούλιας, Κατσικοκέρης, Μισέλ(86′ Βογιατζής), Καλέ