Connect with us

6ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά: Ανακοίνωση-αποτίμηση της χρονιάς των Ακαδημιών

Published

on

Ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστικής περιόδος των Ακαδημιών της ομάδας του Εθνικού Πειραιά και ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, Ηλίας Αρμόδωρος, κάνει μια συνοπτική αποτίμηση της χρονιάς και ευχαριστεί όλα τα μέλη της Ακαδημίας που βοήθησαν στην επιτυχή λειτουργία της.

Αναλυτικά το κείμενο.

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για τα τμήματα των Ακαδημιών μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για να έχουμε μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά. Ευχαριστώ τους ακούραστους άμεσους συνεργάτες μου κ.κ. Γρηγοριάδη και Βατίστα που είναι πολυτέλεια για Ακαδημίες, τους υπευθύνους των τμημάτων κ.κ. Νίκο Τούντα, Δημήτρη Φαναρτζή, Έφη Βρουχάκη, τον φίλο και παλιό μου συμπαίκτη Δημήτρη Γεωργάρα που ήταν δίπλα μου στο ξεκίνημα της σεζόν, τους προπονητές των τμημάτων και τους γυμναστές, τους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές μας και πάνω από όλα τους γονείς και τα παιδιά των Ακαδημιών που με την παρουσία τους και τον ζήλο που επέδειξαν συνέβαλλαν σε μία επιτυχημένη χρονιά. Χωρίς όλους αυτούς και τον καθένα από αυτούς ξεχωριστά, τα αποτελέσματα δεν θα ήταν τα ίδια.

Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλά προβλήματα κυρίως λόγω του γηπεδικού προβλήματος που είχαμε, ίσως και λόγω κάποιων λαθών που έγιναν στην αρχή. Χάρις όμως στις προσπάθειες όλων, στην αγάπη για την ομάδα που υπερκέρασε διαφορές και διαφορετικές απόψεις και επέτρεψε μια δημιουργική συνεργασία προς όφελος των παιδιών και της ομάδας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το εξαιρετικά επιτυχημένο τουρνουά στην Πάτρα με το οποίο κλείσαμε την χρονιά και στο οποίο η εικόνα μας αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά τίμησε την ομάδα που εκπροσωπούμε σε βαθμό μεγαλύτερο από την κατηγορία στην οποία αγωνιζόμαστε, και αντίστοιχο της ιστορίας μας, είναι δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία.

Είναι συνέχεια της εξαιρετικής μας παρουσίας στο φιλανθρωπικό τουρνουά -Gold Cup Pisti 2018-μια βδομάδα πριν και στο φεστιβάλ των επιλεγμένων από τον ΟΠΑΠ ακαδημιών 2 εβδομάδες πριν. Αυξήσαμε τα παιδιά που έχουμε στην δύναμη μας κυρίως χάρη στην εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Αντώνης Γρηγοριάδης και οι συνεργάτες του στη σχολή στα Βοτσαλάκια.

Αγωνιστικά η παρουσία μας ήταν πολύ καλή για όλα μας τα τμήματα, σε όλες τις διοργανώσεις που πήραμε μέρος. Βελτιώσαμε τα παιδιά αγωνιστικά και σε θέματα ποδοσφαιρικής νοοτροπίας και στο εφηβικό, που είναι το κοντινότερο τμήμα στην πρώτη ομάδα οπότε το αποτέλεσμα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στο πλάνο μας, κερδίσαμε για 2η συνεχή φορά το πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ αήττητοι.

Έχουμε παιδιά έτοιμα που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη μας ομάδα και ένα συγκεκριμένο πλάνο για αυτό που είναι μονόδρομος στις μέρες μας. Δηλαδή την σταδιακή στελέχωση της ομάδας με παίκτες από τις Ακαδημίες μας. Μαθαίνοντας από τα περσινά λάθη προχωράμε σε συνεργασίες σε αυτή την κατεύθυνση.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλους σας, για το επίπεδο και τις γνώσεις που έχετε, για την σκληρή δουλειά που κάνατε, για την αγάπη σας στα παιδιά και την ομάδα, και για τον τρόπο με τον οποίο συνεργαστήκατε και συνεργαστήκαμε μέσα από τις δυσκολίες που υπήρξαν, διαμορφώνοντας το επιτυχημένο οργανωτικό μοντέλο που στο τέλος ακολουθήσαμε».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply