Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Εγκρίθηκαν οι απολογισμοί στη Γ.Σ. της ΕΠΣ Πειραιά

Published

on

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ. Πειραιά που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων της Ένωσης στο ΣΕΦ.

Παρέστησαν εκπρόσωποι- αντιπρόσωποι 64 σωματείων, από τα 79 που είχαν δικαίωμα  ψήφου.

Με ψήφους 59 υπέρ έναντι 2 κατά ( Αστέρας Νίκαιας, ΑΕ Νίκαια ) 2 παρών( Νέοι Δραπετσώνας, ΑΟΚ Φαλήρου)  , ενώ η ΑΕ  Χατζηκυριακείου ενέκρινε μόνο το τμήμα για την επιτροπή Πρωταθλήματος,  εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός της περιόδου 2015-2016.

Με ψήφους 60 υπέρ, έναντι  4 παρών( Νέοι Δραπετσώνας, ΑΟΚ Φαλήρου, ΑΕ Χατζηκυριακείου, ΑΕ Νίκαια )  εγκρίθηκε ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2015, όπως επίσης και ο Προϋπολογισμός έτους 2017.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί  ότι  εγκρίθηκε ομόφωνα η διαγραφή από την δύναμη  των σωματείων- μελών της Ε.Π.Σ.Π.  των  σωματείων «Α.Π.Μ.Σ.ΑΙΓΙΝΑΣ Ο ΜΥΡΜΙΔΩΝ» με αριθμό μητρώου ΕΠΟ 5426 και του «Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ» με αριθμό μητρώου ΕΠΟ 5626 – (για το δεύτερο τοποθετήθηκε αρνητικά η Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ)

Ακόμη εγκρίθηκε ομόφωνα η εισδοχή- εγγραφή   στην δύναμη των σωματείων μελών της του σωματείου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ» Π.Σ. με αριθμό Μητρώου ΕΠΟ  6445.

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά ευχαριστεί τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους για την παρουσία τους, για τις θέσεις τους, ακόμη και για την κριτική που πολλές φορές είναι προς όφελος του κοινού καλού, την βελτίωση του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την Γ.Σ. την πρόεδρο του ΟΠΑΝ Πειραιά κα Αντωνάκου, τον  Αντιπρόεδρο του ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ και πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΠ κ. Στ. Μπρατσόλη,  τον  πρώην ταμία της ΕΠΣΠ  και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Χρ. Στούκα,  τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΣΕΦ κ. Ανδρ. Στρατή, τον  κ. Ν. Σιδηρόπουλο πρώην μέλος Δ.Σ. της ΕΠΣΠ και της Ε.Σ.Π.Π. Πειραιά, το πρώην μέλος Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. κ. Χρ. Μπουλέ, τον  Γεν. Γραμματέα των Παλαιμάχων  Ολυμπιακού , διευθυντή αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων &  διευθυντή των σχολών ΞΥΝΗ  κ. Αντώνη Γλύκα και τον γραμματέα αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Δημήτρη Σαρρή.

Φυσικά τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους- ρεπόρτερ που κάλυψαν άριστα την  Γ.Σ.

gs epsp 2016-3

*Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Στ. Αντωνάκου, Στ. Μπρατσόλης, Χρ. Στούκας, Α. Γλύκας , Χρ. Μπουλές, Ν. Σιδηρόπουλος και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ. Γιάννης Πολυκανδριώτης

  • Μίλησαν επί των απολογισμών κατά σειρά οι Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης ( Σπίθα) Δημήτρης Μπούγας ( Αετός Κορυδαλλού) Χρ. Σδρένιας ( Ατρόμητος Πειραιά ) Σωκράτης Πτερνέας( Χαραυγή) Κώστας Πρέκας( Ερμής Κορυδαλλού _ Αλέκος Πολίτης ( Πανιώνιος Κερατσινίου) , Αντώνης Αραβαντινός( ΑΠΟ Κερατσίνι) Βασ. Τσιτούρας( Αστέρας Νίκαιας) Θανάσης Μπαλαφούτης( Ατρόμητος Κερατσινίου) , Βασίλης Ταουξής( Νέοι Δραπετσώνας) Βαγγέλης Περάμαντζης( Φοίνικας Αγίας Σοφίας) Κώστας Μαστρόκαλος( Πήγασος Αγίου Διονυσίου) , Μιχάλης Μουσελής ( ΑΕ Χατζηκυριακείου)

 

*Γραμματείς της Γενικής Συνέλευσης ορίσθηκαν οι  Άγγελος Σκούταρης και Βαγγέλης Βρεκούσης .

foto : sportactive.gr