Connect with us

slideshow

Είχε Μάκο και καθάρισε…

Published

on

Η παγωμάρα από τις άδειες εξέδρες του ΟΑΚΑ αλλά και τη βαριά ήττα από την Άντερλεχτ φάνηκε στις κινήσεις των παικτών της ΑΕΚ που μπήκαν νωθρά στο ματς δίνοντας την ευκαιρία στον Εργοτέλη να επιβάλει το ρυθμό του.

 

Οι Κρητικοί είχαν ένα εκπληκτικό διάστημα 14′-22′ όπου έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Ο Μπούντιμιρ σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να νικήσει στα τετ α τετ τον Αραμπατζή ενώ και ο Μπέτο τον μιμήθηκε όταν μόνος του από την καρδιά της περιοχής έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.

 

Η Ένωση συνήλθε μετά το 25′ και απείλησε με τον Λεονάρντο που ήταν και πάλι ο πιο δραστήριος παίκτης επιθετική της ομάδας.

 

Το γκολ ήρθε 6 λεπτά αργότερα, όταν ο Μπέλεκ έβγαλε όμορφα στον Μάκο και αυτός με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Πίρσον. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε πάρει και προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το ημίχρονο όμως το σουτ του Λεονάρντο σταμάτησε στο δοκάρι.

 

Το δεύτερο μέρος ήταν σαν να μην έγινε αφού ο Εργοτέλης ήταν ακίνδυνος στην επίθεση και η ΑΕΚ αδυνατούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να εξασφαλίσει τη νίκη.

 

Χαρακτηριστικό είναι ότι η μοναδική ευκαιρία στην επανάληψη χάθηκε στο 85′ με τον Λεονάρντο να μην μπορεί να πλασάρει τον Πίρσον.

 

Η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε αλλά προβλημάτισε με την απόδοση της. Ο Εργοτέλης από την άλλη είχε μοιραίο τον Μπούντιμιρ που έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

 

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Κάλα, Γκέντσογλου, Μάκος, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος (60′ Μπερνς), Μπέλεκ (73′ Βάργκας), Γκούντγιονσεν (67′ Λυμπερόπουλος).

 

Εργοτέλης: Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Ρομάνο (76′ Χαντί), Μπέτο, Σίλβα Τζούνιορ, Μπούντιμιρ, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (68′ Καρέλης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply