Connect with us

stoplekto

Δ. Βουτσινάς : «Ζητάμε συγνώμη »

Published

on

Στην ταλαιπωρία που υφίσταται λόγω του γηπεδικού η ΑΕ Αίγινας αναφέρθηκε ο προπονητής της Δημήτρης Βουτσινάς .Με δήλωση του στη στήλη ανέφερε τα παρακάτω :

«Ένα μεγάλο συγνώμη από την διοίκηση και τους φίλους του Σαρωνικού  που η ομάδα παρουσιάζει τέτοιο πρόσωπο στον Β’ γύρο. Δεν θέλουμε να λέμε δικαιολογίες, αλλά η πραγματικότητα  όμως είναι ότι η ομάδα έχει ξεσπιτωθεί από το γήπεδο της και παίζει βασικά όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας . Δεν έχει έτσι την βοήθεια από τον κόσμο της . Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η ομάδα κάνει προπόνηση σε ένα χώρο 5Χ5 που είναι σε τραγική κατάσταση και έχουμε συχνούς τραυματισμούς.  Όλοι στην ομάδα είμαστε απογοητευμένοι και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την εικόνα αυτή που είχαμε στα 3 τελευταία παιχνίδια . Μπροστά μας έχουμε τώρα τον Αετό Κορυδαλλού που είναι πολύ μεγάλη ομάδα . Εμείς θα παλέψουμε όπως πρέπει για το καλύτερο.»

Από τον σημερινό αγώνα που θα γίνει στο Μοσχάτο, θα απουσιάσουν για διαφόρους λόγους οι Γ. Μαριόλης ,Πασχάλης  Κάτσας  , Πρέλα. Επιστρέφει ο Γιαννούλης που εξέτισε την ποινή του.