Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολο διπλό για την Ένωση Βοτανικού

Published

on

Ένα γρήγορο γκολ έδωσε την νίκη 1-0 στην Ένωση Βοτανικού μέσα στην Πετρούπολη κόντρα στην τοπική Ειρήνη. Μόλις στο 3′ οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν φάουλ στον χώρο του κέντρου με τον Φιλόπουλο κι ενώ η μπάλα φαινόταν εύκολη λεία για τον Αμάραντο, ο νεαρός πορτιέρο έκανε το λάθος για το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε σε μέτριους ρυθμούς και με λίγες φάσεις. Στο δεύτερο μισό, οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα για την ανατροπή, όμως ο Ρούσσος βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα και σταμάτησε κάθε προσπάθεια της Ειρήνης που μοιραία έμεινε χωρίς βαθμό. Αντίθετα, πρώτο τρίποντο για την Ένωση στην επάνοδο της στα σαλόνια της Αθήνας.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Αργυρός Π., Γιαννουγλίδης Ε.

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Αμάραντος, Ασφής (80′ Δαρδαμάνης), Παρασκευόπουλος (46′ Τζαμαλής), Λαβρεντίεφ, Χαρισάκης, Παπαδόπουλος (46′ Μαντινιώτης), Τσολάνης, Κατσίπης, Σπυρόπουλος, Γουδέλης, Κουνάδης.

Βοτανικός (Μάκης Ντέτσικας): Ρούσσος, Χαμουρίδης, Φιλόπουλος, Ηλιάκης (88′ Λίτσο), Κατσούδας, Μηνασιάν, Θεοδωρέλλος (64′ Τζαβάρας), Ελ-Ράντυ, Καπέλης, Σκεύης (79′ Ντάμας), Ντιντίφας.