Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη νίκη για το Αιγάλεω

Published

on

Δύσκολη νίκη πέτυχε το Αιγάλεω εντός έδρας κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου για την 3η αγωνιστική. Οι ‘κυανόλευκοι’ έχοντας ηγέτη τον Κώστα Παπουτσή λύγισαν στο δεύτερο μέρος τον μαχητικό Θρίαμβο με 2-1. Μόλις στο 10′ ο έμπειρος αμυντικός άνοιξε το σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ, ενώ στο 15′ ο ίδιος  σέρβιρε για τον Μηλιώνη, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί και στο 26′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα χάρις τον Δημήτρη Παπαναστασίου. Από εκεί και έπειτα δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη φάση μέχρι το 60′. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Αλέξανδρος Μπάκας ανέτρεψε τον Λοϊζίδη, ο διαιτητής Τσουκαλάς είδε πέναλτι και ο Παπουτσής από τα έντεκα βήματα πέτυχε το τελικό 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι δύο σύλλογοι έψαξαν κάποιο τέρμα, όμως οι Τσαϊλάκης και Σκυριώτης ήταν συνεχώς σε ετοιμότητα.

Διαιτητές: Τσουκαλάς Χ., Φίτσας Β., Κολλιάκος Α.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Ναυπλιώτης, Μηλιώνης, Κοντιζάς (70′ Βασιλάκος), Παπαθανασίου, Πλατανίτης (80′ Τσαρκάνι), Λοϊζίδης, Κοκκιναράς, Φουκαράς (46′ Πασάς), Σταύρου.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Μπάκας Α. (79′ Τσαγιάννης), Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές (88′ Σκεπετάρης), Τσιούλος Π., Πατέλης (88′ Μπάκας Π.), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Αποστολόπουλος, Μαστρογιάννης.