Connect with us

peggos

Δύο Πανελευσινιακοί αναμετρώνται την Κυριακή

Η πόλη δεν αντέχει έχθρες και διαιρέσεις.

Published

on

Ένα τοπικό ντέρμπι, όπως είναι αυτά ανάμεσα στον Πανελευσινιακό, τον Ελευσινιακό και τον Ηρακλή Ελευσίνας, κρύβουν πάντα τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Η φετινή αναμέτρηση όμως ανάμεσα σε Πανελευσινιακό και Ελευσινιακό ξεχωρίζει εκτός των άλλων για τρεις λόγους, και θα μπορούσε να πει ότι αγωνίζονται ο περσινός με τον φετινό Πανελευσινιακό:

1. Ο αντιπρόεδρος του Ελευσινιακού, Στέλιος Κοντολαιμάκης, ήταν μέχρι τα μέσα της περσινής περιόδου, γενικός αρχηγός στον Πανελευσινιακό.

2. Το μέλος της διοίκησης του Ελευσινιακού, Μιχάλης Φωτάρας, διετέλεσε για ενάμιση χρόνο πρόεδρος στον Πανελευσινιακό. Μάλιστα, όταν αποχώρησε, μίλησε με διόλου κολακευτικά λόγια για πολλά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελευσινιακού.

3. Ο επιθετικός του Ελευσινιακού, Κλώντι Βούκα, πέρσι αγωνιζόταν στον Πανελευσινιακό και έφυγε λόγω των κακών σχέσεων που διατηρούσε με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Ρόκα. Ο Βούκα θα θελήσει να δώσει την δική του απάντηση μέσα στο γήπεδο και να αποδείξει ότι κακώς έφυγε από την μεγάλη και ιστορική ομάδα της Ελευσίνας.

Και οι τρεις με μεγάλη ευχαρίστηση θα πρόσφεραν ξανά τις υπηρεσίες τους στον Πανελευσινιακό, αφού τουλάχιστο οι δύο πααράγοντες προέρχονται απο τα σπλάχνα του.

Πάντως οι 22 πρωταγωνιστές του αγωνιστικού χώρου, οι παράγοντες των δυο σωματείων και κυρίως οι φίλαθλοι των σωματείων, πρέπει να καταλάβουν ότι η πόλη δεν σηκώνει διαιρέσεις και δεν αντέχει εχθρικά στρατόπεδα. Ο αγώνας διαρκεί κάτι παραπάνω από 90 λεπτά και μόνο μέσα σε αυτά πρέπει να μείνουν οι όποιες αντιπαλότητες.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply