Connect with us

slideshow

Δύο αγωνιστικές ο Ατρόμητος Κερατσινίου για το “παπάκι” του Μαρινάκη

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς επίσης την προφορική απολογία των νομίμων εκπροσώπων του στις 4.4.2014, την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Κ. Μαρινάκη για τον αγώνα πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑΣ που διεξήχθη στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ στις 16.3.2014.

Όπως επίσης απόσπασμα της Άμεσης Δράσης( ΕΑ-25356 της 16.3.2014), αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό(DVD) που προσκομίσθηκε στην Επιτροπή και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι μετά την λήξη του αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑΣ που διεξήχθη στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ στις 16.3.2014 – φίλαθλοι προέβησαν σε υλικές φθορές στη μοτοσυκλέτα του διαιτητή της αναμέτρησης

α)Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑTΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 5 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ την ποινή της στέρησης του δικαιώματος χρήσης του γηπέδου για(2) δύο αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή 100 Ευρώ ( άρθρα 15. παρ 8 α.δ. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply