Connect with us

stoplekto

Δόξα Πειραιά- Κερατσίνι 1-2

Published

on

Αλώβητο έφυγε από τη Νίκαια το Κερατσίνι, όπου έκαμψε δύσκολα την σκληροτράχηλη Δόξα Πειραία με 2-1 και έκανε το δύο στα δύο.

Σε ένα αρκετά δυνατό ματς οι «ροσονέρι» ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Κουρκούτη στο 25’, αλλά η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Γκάτι.

Στην επανάληψη ακολούθησε ένα αρκετά νευρικό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και να κερδίζουν πέναλτι στο 49’ σε ανατροπή του Φούντα από τον Φλεβαράκη. Ο Κουρκούτης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας ευκαιρίες και έχοντας πάλι δοκάρι με τον Πλατέλα στο 73’. Στο 81’ το Κερατσίνι κέρδισε και δεύτερο πέναλτι που καταλόγισε σωστά ο διαιτητής Μιχελής σε ανατροπή του Χανιώτη από τον Πικραμένο. Αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα ευστόχησε ο Ψυχογιός γράφοντας το τελικό σκορ. Αμέσως μετά το γκολ προκλήθηκε ένταση στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για περίπου τέσσερα λεπτά και  ο διαιτητής να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη από κάθε ομάδα τους Πικραμένο και Ψυχογιό. Στο 90’ η Δόξα έχασε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν η κεφαλιά του Παπαϊωάννου Ι. πέρασε λίγο άουτ.

ΔΟΞΑ: Κωνσταντινίδης, Καραμαδούκης, Φλεβαράκης, Κάρλες, Παπαϊωάννου Ι., Παπαϊωάννου Δ., Καλύβας(63’ Πικραμένος), Γκάτι Έρβιν, Θωμάς(89’ Αλεξάκης), Γκοντόλια, Μέρκο.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Λιούμπης, Γκουριώτης, Σκορδίλης(46’ Διάκος), Σαμλίδης(73’ Πλατέλας), Βαττής, Μπατής, Μάλλης(46’ Ψυχογιός), Γκιάτης, Χανιώτης, Φούντας, Κουρκούτης.