Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δόξα Πειραιά- Ατρόμητος Πειραιά 0-4

Published

on

Χωρίς να… «ιδρώσει» ο Ατρόμητος Πειραιά πέρασε εύκολα από το γήπεδο της Νίκαιας, λυγίζοντας με το εμφατικό 4-0 την «άψυχη» Δόξα Πειραιά και ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα.

Οι Καμινιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 9’ ο Συράκος αστόχησε εξ επαφής για το 1-0. Ο Ατρόμητος κατάφερε τελικά να προηγηθεί στο 16’ με πέναλτι, όταν ο Επιτροπάκης ανατράπηκε από τον Πικραμένο και ο Μητρόπουλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι «κυανόλευκοι» σφράγισαν το «τρίποντο» με δυο γκολ του Κοντάκου στο 50’ και στο 53’ . Διαστάσεις θριάμβου στην άνετη επικράτηση του Ατρομήτου έδωσε ο νεοεισελθών Δανασής στο 86’ κάνοντας το τελικό 4-0.

Άψογος ο διαιτής Ορφανός.

ΔΟΞΑ: Παγώνης, Μουστάκας(57’ Γαλακτερός), Γεώργιζας(52’ Λογοθέτης Π.), Κάρλες, Παπαϊωάννου, Βεκρής(66’ Μιχαήλος), Ηλιόπουλος, Ανδρεάκος, Πικραμένος(78’ Αράπογλου), Σεμερτζίδης, Δρόσος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τράκας, Τζωρτζινάκης(62’ Λουβής), Μπινιχάκης(78’ Καρυώτης), Ακαρέπης, Γαβαλάς, Ταμπάκης, Κοντάκος, Παλιάτσος(69’ Μαραγκός), Συράκος(56’ Δανασής), Μητρόπουλος, Επιτροπάκης.