Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δόξα Βύρωνος-Άγιοι Ανάργυροι 1-2

Published

on

Το καλοκαίρι η διοικηση της Ένωσης Αγιων Αναργύρων αποφάσισε να κάνει επένδυση μεγάλη έχοντας ως στόχο να κάνει τους Αγιους Αναργύρους μια ομάδα που θα αποτελούσε μια από τις ελιτ του τοπικου.

Η ίδια όσο περνούν οι αγωνιστικές δείχνει δικαιωμένη για τις επιλογές της αφού σήμερα η ομάδα του απέδρασε από δύσκολη έδρα επικρατώντας με 2-1 της Δόξας Βύρωνος.

Το δημιούργημα του Ισίδωρου Σταυριανού πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα δείχνοντας ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έβγαλε μέταλλο πρωταθλητή αφού απέδειξε με την εικόνα του α’ μέρους ότι έχει όλα τα φόντα ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο.

Στο 25′ ο Νταουτάι και στο 65′ ο Κουτρούλης πέτυχαν τα τερματα που έκριναν τον αγώνα, με τον Σπυρόπουλου στο 69′ να μειώνει σε 2-1.

Στο β’ μέρος η Δόξα απείλησε με στατικές φάσεις χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Ν. Κατσικας) Θεοδωρόπουλος, Καμαρινόπουλος, Βουρλούμης, Κοντοες, Σπυρόπουλος, Ατματζίδης (86′ Κάππος), Μιχαηλ, Κοτοφ (59′ Δοσης), Λούρμπας (79′ Χατζηπέτρος), Βαγιερ, Μουσάι (46′ Φινετης).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Αρχοντάκης, Οικονόμου (71′ Στραβοκέφαλος), Μαντικος (20′ Κουτρούλης), Γουβαλάρης, Κρητικος, Γκεμισης, Λάλα (63′ Σταυρόπουλος), Αλημπας, Νταουται, Μαρίνου, Κολοβος (46′ Μπεκατώρος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply