Connect with us

8ος Όμιλος

Δωροβίνης το επόμενο… χτύπημα των Αγίων Αναργύρων

Published

on

Δεν θα μπορούσε να μην έκανε αυτό που έπρεπε για να ενισχύσει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Ένα πρωτάθλημα που για την Ένωση Αγίων Αναργύρων είναι άγνωστο με δεδομένο ότι θα συμμετέχει για πρώτη φορά.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος πράττει με γνώμονα το καλό του συλλόγου φέρνοντας στους νεοφώτιστους ποδοσφαριστές εγνωσμένης αξίας που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά με την εμπειρία τους και την ποιότητα τους.

Αυτή τη φορά, μετά τον Θοδωρή Κουμπαρούλη και τον Γιώργο Καρακώστα ήταν η σειρά του Σπύρου Δωροβίνη να πει το ναι στην πρόταση που του κατατέθηκε σκορπώντας χαρά στις τάξεις του συλλόγου.

Ο “Δωρο” που βαδίζει στο 35ο έτος της ηλικίας του αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο επιθετικό παιχνίδι της Ένωσης.

Το… φαρμακερό του πόδι κυρίως στις στατικές φάσεις, η ποιότητα, ο οξυδέρκεια και η ηρεμία που βγάζει στο παιχνίδι του, είναι τα στοιχεία που θα μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδο της Ενωσης.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο έγινε προσπάθειας απόκτησης του, με τον πρόεδρο να παίρνει την απόφαση να κάνει την υπέρβαση.

Με τρεις ανόδους με τα χρώματα του “Φονεα” και του ΑΟ Γλυφάδας, και δυο κατακτήσεις Κυπέλλου ΕΠΣΑ με δικά του γκολ, ο έμπειρος επιτελικός μέσος σίγουρα θα αποτελέσει λιρα εκατό για τους Αγίους.

Αθηναϊκός, Ατρόμητος Αθηνών, Πανιώνιος, Εθνικός Πειραιά, Αγία Παρασκευή, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Φωστήρας ΑΟΤ Αλίμου είναι μερικές από τις ομάδες που έχει περάσει ο Δωροβίνης σε μια καριέρα που μόνο επιτυχίες έχει διαγράψει..