Connect with us

4ος Όμιλος

Δωροβίνης και επίσημα στον Εθνικό-Τέλος ο Ντούσης

Published

on

Ο Σπύρος Δωροβίνης αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Εθνικού Πειραιά, είδηση για την οποία σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Δωροβίνης. Ο έμπειρος μέσος επιστρέφει  στην ομάδα μας μετά από μία 8ετία περίπου και θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή  των «κυανόλευκων».
Ο Δωροβίνης ξεκίνησε την καριέρα του  από τον Αθηναικό αγωνιζόμενος εκεί τη σεζόν  2002-2003 έχοντας 10 συμμετοχές  και ένα γκολ ,για να ακολουθήσει ο Ατρόμητος Αθηνών  (25-5).
Για δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό (47-5) ενώ το πρώτο μισό της περιόδου 2006-2007 βρέθηκε στον Πανιώνιο  και από εκεί δανεικός στον Εθνικό(11-0) στον οποίο βρέθηκε και την επόμενη σεζόν αγωνιζόμενος για 7 ματς.
Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε στην Αγία Παρασκευή(18-1) ,δύο χρόνια στην Ηλιούπολη(9-0), Γλυφάδα και Φωστήρα με τον οποίο τη σεζόν 2012-2013 κέρδισε την άνοδο στη  Φούτμπολ Λιγκ και παράλληλα αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της φουτμπολ Λιγκ 2 με 9 γκολ σε 18 συμμετοχές.

 

Εν συνεχεία αγωνίστηκε  στη Δόξα Βύρωνα το πρώτο μισό της περσινής σεζόν(11-1) και το άλλο μισό στην Γλυφάδα (7-1) από  την οποία το καλοκαίρι  μετακόμισε στον  Αλιμο και τη Φούτμπολ Λιγκ με 7 συμμετοχές.
Τέλος ο Ντούσης
Από εκεί και πέρα, η κυανόλευκη ομάδα έλυσε τη συνεργασία της με τον τερματοφύλακα, Ανδρέα Ντούση, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr ευχαρίστησε τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε τη διάρκεια της παραμονής του στο σύλλογο. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά. Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από το σύλλογο και θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα ό,τι καλύτερο’.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply