Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Δωρεάν εξετάσεις σε αθλητές υποδομών

Published

on

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως το αίτημά του  προς την Β’ Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου για δωρεάν προαθλητικό έλεγχο στους αθλητές των υποδομών του Πειραιά έγινε και φέτος δεκτό. Φορέας υλοποίησης θα είναι για μια ακόμα φορά η Παιδική Πολυκλινική Πειραιά.

 

Πιο συγκεκριμένα μέσω αυτής της κίνησης δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές των υποδομών των σωματείων της Ε.Π.Σ.Πειραιά για δωρεάν ιατρικό έλεγχο και κατόπιν χορήγηση ιατρικής γνωμάτευσης ότι μπορούν  να συμμετέχουν  σε αθλητικές δραστηριότητες τόσο εντός σχολείου (ΑΔΥΜ) όσο και εκτός αυτού. Ο αθλητής μετά το πέρας της εξέτασης παραλαμβάνει το ηλεκτροκαρδιογράφημα καθώς και την ιατρική βεβαίωση για να τα χρησιμοποιήσει όπου του ζητηθούν. Οι αθλητές που ενδιαφέρονται θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα, να έχουν μαζί τους το ατομικό βιβλιάριο εμβολίων και αν υπάρχουν παλιότερες ιατρικές εξετάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα για κλείσιμο ιατρικών ραντεβού: 210.4115672 (Γιάννης Ντουρακόπουλος) και 210.4124707 (Φασουλή Βασιλική). 

 

Ωστόσο λόγω της έναρξης των Πρωταθλημάτων Εφηβικού και Παιδικού της Ε.Π.Σ.Πειραιά στις αρχές Οκτωβρίου , των αλλαγών από την Ε.Π.Ο. στις ημερομηνίες πρώτων εγγραφών και στα πλαίσια του καλύτερου προγραμματισμού, συντονισμού  και εξυπηρέτησης των σωματείων, των αθλητών και των οικογενειών τους οι περίοδοι των εξετάσεων διαμορφώνονται ως εξής:

 

1. Ιούλιος – Αύγουστος: όλες οι ηλικίες

2. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος: ΜΟΝΟ οι αθλητές Εφηβικού (γεννηθέντες 1998-2000) και Παιδικού (γεννηθέντες 2001-2003)

3. Νοέμβριος και μετά: όλες οι ηλικίες

 

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Β’ Υγειονομική Περιφέρεια και ιδιαίτερα τον Διοικητή της κ. Καρβούνη Νικόλαο και την Υποδιοικήτρια της κα Τσαπαρίκου Ιωάννα για την πολύτιμη αυτή προσφορά τους στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply