Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δωματιώτης: ‘Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι’

Published

on

Η Ηλιούπολη ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κώστα Καταχανάκη και πλέον συνεχίζει την προετοιμασία της για το τοπικό ντέρμπι με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, έχοντας στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής των κυανέρυθρων, Μιχάλης Δωματιώτης, μίλησε Stoplekto για το παιχνίδι του Σαββάτου, την υπόθεση Καταχανάκη, τους αντικαταστάτες του και τις μεταγραφές.

Αναλυτικά δήλωσε: ”Ο Καταχανάκης αποτελεί παρελθόν για εμάς. Προσπάθησα να τον πείσω να παραμείνει μέχρι τέλος Δεκέμβρη αλλά η διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ ομάδας και παίκτη δεν άλλαξε την κατάσταση. Ο νεαρός Γουλής από τις ακαδημίες θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα. Όσο για το παιχνίδι, για μένα είναι ιδιαίτερο αφού ξεκίνησα ως ποδοσφαιριστής από τον Φωστήρα και πέρασα δέκα ωραία χρόνια αλλά πλέον τα δίνω όλα για την Ηλιούπολη. Θα είμαστε για 90 λεπτά εχθροί. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με νικητή τον καλύτερο.”

Ο έμπειρος τεχνικός συμπλήρωσε ότι τον Γενάρη υπάρχει πρόθεση για ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις ώστε η ομάδα να καλύψει τα σημαντικά της κενά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γουλής θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά φέτος ενώ ο Παπαντζίμας θα καθίσει στον πάγκο ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας στον αγώνα με τον Φωστήρα. Μοναδική απουσία για τον ”Ήλιο” θα είναι ο τραυματίας Εστυλιανίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply