Connect with us

stoplekto

Δυσαρέσκεια για τη διαιτησία στον Αετό Κορυδαλλού

Published

on

Απογοήτευση και δυσαρέσκεια από την πλευρά των ηττημένων. Αυτό φάνηκε και τη στιγμή της απονομής, όταν μόνο  ο ποδοσφαιριστής Κουτσομύτης βγήκε έξω για να παραλάβει τα μετάλλια και το Κύπελλο του φιναλίστ. Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπούγας μας δήλωσε: « Οι παίκτες μου ζητήσανε να μην βγουν στην απονομή και μετά από δικιά μου παράκληση βγήκε μόνο ένας , για να σεβαστούμε τη διοργάνωση. Σήμερα δεν μας άφησαν να παίξουμε. Αφήνουμε την κοινή γνώμη να επικαλεστεί το τι έγινε. Δεν έχουμε τίποτα με το Κερατσίνι. Θα ακολουθήσει και σχετική επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου».

*Ψύχραιμος και μετρημένος ο προπονητής του Αετού Τάκης Αγγελάκης μας τόνισε στις δηλώσεις του: « Στο ημίχρονο οι παίκτες μου, μου είπαν ότι το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο. Κάτι που ήταν λογικό να μας επηρεάσει. Έγινε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι από δυο πολύ καλές ομάδες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν.

  • Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά , μαζί με τους προέδρους των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνι στην μνήμη των θυμάτων την Θύρας 7.