Connect with us

stoplekto

Δυο μεταγραφές ο Αργοναύτης

Published

on

Σε δυο πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η διοίκηση του Αργοναύτη . Απέκτησε τον 34χρονο αριστερό αμυντικό Βασίλη Γονατά που αγωνιζόταν τελευταία στους Σαλαμινομάχους και παλαιότερα σε Πανιώνιο Κερατσινίου, Αμπελακιακό, Θησέα, Νέο Ικόνιο, Ήφαιστο κλπ.

Νέο απόκτημα επίσης ο 18χρονος  ταλαντούχος γκολκίπερ, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, προερχόμενος από την ομάδα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ο προπονητής – Στέφανος Μεϊμάρογλου δήλωσε :« Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία της ομάδος μας, καθώς στον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σαιζόν είχαμε μία πολύ πετυχημένη αγωνιστική παρουσία, ενώ και στο μεταγραφικό σκέλος, χτίζουμε σιγά σιγά, αλλά στοχευμένα, ένα ρόστερ που θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος. Είμαστε στην διαδικασία ένταξης στο ρόστερ μας, και άλλων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ενώ θα αποχωρήσουν από την ομάδα μας τουλάχιστον τρείς με τέσσερις ποδοσφαιριστές, προκειμένω να γίνει ένα γενναίο λίφτινγκ στο ρόστερ μας, καθώς θέλουμε στην ομάδα μας, παίκτες που θα υπολογίζονται αγωνιστικά άπαντες, και όχι ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως δεν θα μπορούν για διαφόρους λόγους να “υπηρετήσουν” το αγωνιστικό πλάνο μας.»