Connect with us

4ος Όμιλος

Δυναμώνει με Α. Σικαλιά ο Ιωνικός

Published

on

Ακόμη μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Ιωνικός πριν από λίγο αφού ήρθε σε συμφωνία με τον ικανότατο αριστεροπόδαρο αμυντικο, Άγγελο Σικαλιά. Το νέο απόκτημα του ιστορικού συλλόγου με εμπειρία ακόμη και από το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια που θα καταβάλουν οι ‘κυανόλευκοι’ στην Γ’ Εθνική αφού διαθέτει σπουδαία χαρίσματα με δεδομένο ότι  πρόκειται για έναν επιθετικογενή μπακ που δείχνει και την απαραίτητη προσήλωση στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Σικαλιάς είναι 27 χρονών και έχει αγωνιστεί με τις φανέλες της Ηλιούπολης, της Δόξας Δράμας, του Ηρακλή Ψαχνών και του ΑΟ Χαλκίδας. Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με τη Θύελλα Ραφήνας δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αναλυτικά,η ανακοίνωση:

Ο Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Σικαλιά, ενός παίκτη με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από Super League και Football League. 

Ο Σικαλιάς είναι 27χρονών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Το πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνει ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, η Ηλιούπολη, ο Αχαρναϊκός και ο Ηρακλής Ψαχνών. Ο ταλαντούχος παίκτης αγωνίστηκε στο φιλικό του Ιωνικού με την Θύελλα Ραφήνας και αναμένεται να αποτελέσει μια σπουδαία προσθήκη στην άμυνα των Νικαιωτών.