Connect with us

stoplekto

Δουλεύουν “ρολόι” όλα στο Κορωπί

Published

on

Η σωστή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του Α.Ο Κορωπί από τον Προπονητή Γιώργο Παπαιωάννου, τον βοηθό του Σωτήρη Παπαδημόπουλο, τον Γυμναστή Βασίλη Σέγκο και τον Προπονητή Τερματοφυλάκων Βησσαρίων Φαλούτσο βγαίνει στο γήπεδο και στα φιλικά παιχνίδια. Άλλωστε αυτό έδειξαν και τα προχθεσινά θετικά σχόλια των φιλάθλων που παρακολούθησαν το νικηφόρο φιλικό με τον Παλληνιακό στην Παλλήνη.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης, ο Γεν. Αρχηγός Νίκος Καβρίκας – Ιατρού, οι ακούραστοι έφοροι Δημήτρης Μερκούρης και Γιάννης Σταύρου και όλα τα υπόλοιπα τα μέλη του Δ.Σ είναι πάντα κοντά στο προπονητικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές για να επιλύσουν άμεσα όποιο πρόβλημα πρόκυψη και είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 14 Σεπτεμβρίου στο Αντώνης Πρίφτης την ομάδα της Μαρκό.

Στο υπάρχων δυναμικό που παρέμεινε από την περσινή πολύ πετυχημένη πορεία (Θανόπουλος, Ματσάγγος, Πριονίδης, Σπηλιόπουλος, Μιχάλης, Αλεξίου, και όλα τα νέα παιδιά Γούλας Δήμας κλπ προστέθηκαν η επιστροφή του Στέλιου Αλεξίου μετά από διετή αποχή λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι νέες μεταγραφές που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες και επίσης την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή με προσωπικές ενέργειες του Προέδρου Δημήτρη Ορνάκη και του Γεν Αρχηγού Νίκου Καβρίκα – Ιατρού πολύ γνωστός σέντερ Φαρ με πολύχρονη παρουσία και πολλά γκολ στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τέτοια μεταγραφή σε αυτή τη θέση το Κορωπί έχει να κάνει από την εποχή του Ηλία Σαμπάνη.

Επίσης να ενημερώσουμε για άλλη μια φορά τους γονείς ότι άρχισαν και συνεχίζονται καθημερινά με μεγάλη προσέλευση στα γραφεία των Ακαδημιών από τις 6 εώς τις 8 οι εγγραφές για παιδιά από 6 εως 16 ετών. Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Τέλος το Δ.Σ του Α.Ο.Κ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αφανείς φιλάθλους του , που στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες της Διοίκησης, του Προπονητικού τιμ, των παιχτών και είναι πάντα κοντά στην ομάδα .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply