Connect with us

8ος Όμιλος

Δουκάκης: “Με το Αιγάλεω έχω… δεθεί, γι’ αυτό επέστρεψα-Θα παίζουμε πάντα για τη νίκη”

Published

on

Αν θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την κατάσταση που επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στο Αιγάλεω, τότε θα φαντάζονταν ότι το κλίμα απλά είναι εξαιρετικό.

Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι το ‘Σίτι’ έχει φτάσει τον Ηρόδοτο στην κορυφή και την Κυριακή στη μεταξύ τους αναμετρηση θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος.

Την προηγούμενη αγωνιστική, το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη κατάφερε με μια εκπληκτική εμφάνιση να σκορπίσει στους πέντε ανέμους τον Ερμή Ζωνιανών και ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Αιγάλεω ήταν ο Στράτος Δουκάκης.

Ο βραχύσωμος άσος που μεταγράφηκε τον Ιανουάριο στην ομάδα των δυτικών προαστίων με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχουν αναμορφώσει το ‘Σίτι’ από το Γενάρη και έπειτα λέγοντας:Κατά τη κρίση μου η έλευση του Δημήτρη Τσιαμπουρή στο διοικητικό δυναμικό της ομάδας ήταν πολύ σημαντική. Η επιλογή του για τον προπονητή καθώς και οι προσθήκες παικτών που έγιναν στην ομάδα ήταν επιτυχημένες. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από την πορεία της ομάδας. Από την αρχή είδε τα κενά που είχε το Αιγάλεω, τα μελέτησε και αμέσως το απορρόφησε”.

Για τη νίκη του προηγούμενου Σαββάτου, ο Στράτος Δουκάκης, είπε: “Η νίκη του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα του Ερμή ήρθε και μας ανέβασε τη ψυχολογία. Ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του προπονητή, μπήκαμε σοβαρά στο παιχνίδι και χωρίς να χαλαρώσουμε στιγμή ήρθε το αποτέλεσμα”.

Στη συνέχεια, ο πρώην άσος του Αήττητου, εξέφρασε τα συναισθήματα του για την επιστροφή του στο Αιγάλεω, λέγοντας: “Νιώθω ευτυχισμένος που επέστρεψα στην ομάδα. Την αγάπησα από την πρώτη στιγμή γιατί έβλεπα το πάθος τω οπαδών προς την ομάδα της πόλης τους. Παθιάστηκα και εγώ μαζί τους και είναι τιμή που φοράω τη φανέλα του Αιγάλεω”.

Στον επίλογο του και όταν ρωτήθηκε για το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο, ο “κοντος” υπογράμμισε: “Ο επόμενος αγώνας είναι πολύ σπουδαίος. Διαμορφώνει σχεδόν την άνοδο της ομάδας. Θα μπούμε σοβαροί στο παιχνίδι, όπως και σε κάθε παιχνίδι φυσικά και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Με τις οδηγίες του προπονητή θα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον Ηρόδοτο. Εξάλλου το Αιγάλεω παίζει κάθε φορά για τη νίκη, γιατί αρμόζει στην ιστορία του. Αυτό θα γίνει και την Κυριακή”.