Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό τίτλου η Αγία Παρασκευή στο Ηράκλειο

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Αγία Παρασκευή σε μια από τις δυσκολότερες έδρας αφού επικράτησε με 1-0 του Ηρακλείου και πέρασε στην κορυφή του 1ου ομίλου έχοντας ματς περισσότερο από Ολυμπιακό Λιοσίων και Αγιους Ανάργυρους.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου με κεφαλιά του Σκούρα στο 49′ πήρε τη νίκη και δείχνει ικανό να διεκδικήσει τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Από την άλλη, το Ηράκλειο ενώ είχε σπουδαίες στιγμές να φέρει το ματς στα ίσια αλλά και να προηγηθεί κυρίως στο α’ μέρος δεν τα κατάφερε πληρώνοντας την αστοχία του.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ.

12′ Φάουλ Καφετζή ο Τικταπανίδης δύσκολα διώχνει

15′ Κατσούλης γύρισε στον Σπυριδάκη που έκανε την κεφαλιά όμως ο Τικταπανίδης ενστικτωδώς απομάκρυνε, με τον Κατσούλη μόνος σε κενή εστία να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της “Σάντα” στέλνωτας τη μπάλα άουτ

17′ Καλή στιγμή για την Αγία Παρασκευή, όταν ο Λαζόπουλος έκανε το γύρισμα, η μπάλα έφτασε στον Κοβάνη όμως ο τελευταιος είδε το σουτ που έπαισε από το ύψος του πέναλτι να σταματάει στα πόδια του Αναγνωστόπουλου.

20′ Μετά από κλέψιμο του Βελέντζα, ο Τσοπανάκος βρήκε τον Κοβάνη μέσα στην περιοχή του Ηρακλείου και από δεξία όμως το σουτ του νεαρού επιθετικού πέρασε άουτ

22′ Το Ηράκλειο φτάνει κοντά στο γκολ για ακόμη μια φορά. Μετά από ασθενές σουτ του Κατσούλη, η μπάλα έφτασε στον Σπυριδάκη που έστρωσε στον Καφετζή, με τον τελευταίο να στέλνει με πλασέ τη μπάλα λίγο άουτ.

38′ Ζητάει πέναλτι η Αγία Παρασκευή σε χέρι του Αναγνωστόπουλου

40′ Σουτ του Σπυριδάκη η μπάλα άουτ

43′ Η Αγία Παρασκευη χάνει μεγάλη ευκαιρία. Ο Κοβάνης με απίστευτη ατομική ενέργεια πέρασε δυο αμυντικούς και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Γκλώτσος μπλόκαρε με δυσκολία 49′ Σκουρας με κεφαλια κανει το 1-0

52′ Το Ηράκλειο χάνει σπουδαία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Μετά από πλάγιο του Άλντο, ο Σπυριδάκης έγινε κάτοχος της μπάλας όμως δεν μπόρεσε μόνος του από τα δυο μέτρα να νικήσει τον Τικταπανίδη.

55′ Μεγάλη στιγμή για το Ηράκλειο. Κόρνερ ο Καφετζής και ο επερχόμενος Αναγνωστόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ

60′ Ζητάει πέναλτι η Αγια Παρασκευη πάνω στον Κοβάνη.

75′ Απέκρουσε ο Γλώτσος το σουτ του Κοβάνη

82′ Το Ηράκλειο φτάνει κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Κραψίτης δεν κατάφερε να κάνει με σουτ το 1-1 αναγκάζοντας τον Τικταπανίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

89′ Γκλώτσος απεκρούει το σουτ του Πρέκα και ο Σκούρας δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης) Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος (3′ λ.τρ. Μπακαδήμας), Αναγνωστόπουλος, Αντωνόπουλος (88′ Τσάτσος), Κραψίτης, Χρήστου (52′ Γκούγκας), Σπυριδάκης, Καφετζής, Τσιρκινίδης.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Τικταπανίδης, Χατζίου, Παναγοπουλος, Σκλαβενίτης, Βελέντζας, Σκούρας (90′ Ρηγόπουλος), Λαζόπουλος (87′ Πρέκας), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (70′ Μιχαλόπουλος), Μπαλατσούρας (64′ Ντιντίφας).