Connect with us

3ος Όμιλος

Διπλό στη Μυτιλήνη ο ΠΑΟ Βάρδας

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟ Βάρδας την ήττα της Παναχαϊκής και μετά την εκτός έδρας νίκη του με 2-1 στη Μυτιλήνη σε βάρος του Αιολικού είδε τη διαφορά από την κορυφή να μειώνει στο -5. Στο 21’  ο Χρήστου έκανε το 1-0, με την απάντηση των φιλοξενούμενων να είναι άμεση αφού στο 22’ ο Πάλλας ανέτρεψε τον Σαμπανέι και ο Νικολόπουλος με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 0-1. Στο 53’ ο Καρούτης έκανε το 1-2, ενώ στο 56’ ο Ζαχαρής δεν κατάφερε να σκοράρει για τους πράσινους. Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες με τον Καρούτη και Μητρόπουλου με το 1-2 να μένει μέχρι τέλους.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν τρία πέναλτι(!) από τον διαιτητή Πουλόπουλο (Πειραιά), τα δυο στο β’ μέρος, ενώ του διαμαρτυρήθηκαν κι ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΒ…

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Ιωαννίδης, Τόλιας, Τάχιας, Κεσίδης (59’ Παληγεώργος), Κριπιντίρης, Λαλάς (71′ Ντάμπος), Πάλλα, Χρήστου, Μανουσάκης, Ευσταθίου.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Κοκκίνης, Γ. Πολίτης, Καρούτης, Μητρόπουλος (75′ Καλογερόπουλος), Ντόμας (89′ Πατάπης), Σαμπανέι (90′ Παλιάτσας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply