Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό στην Ερυθραια

Published

on

Η ομάδα του Χαιδαριου έχει ξεκινήσει τα μαθήματα πολλαπλασιασμού! 3Χ3=9, καθώς νίκησε με 1-2 και τον Πανερυθραϊκό σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Πολύ δυνατό ματς με τους παίκτες του Νίκου Παπαρούνη, να διαχειρίζονται και την κούραση από το ματς της Τετάρτης. Σκόρερ ο Κεμπαράι και ο Τσιρκινίδης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή στιγμή, μόλις στο τρίτο λεπτό με την εκτέλεση φάουλ του Σουμελίδη να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Μίχο, που κράτησε το 0-0. Στο 27′ ο Τσεβάς είχε δοκάρι για τον Πανερυθραϊκο. Μέχρι την συμπλήρωση του 30ου λεπτού, είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου με την ομάδα των δυτικών προαστίων προαστίων να έχει την υπεροχή και μια καλή ευκαιρία στο 20ο λεπτό με τον Παληγιώργο. Στο 34ο λεπτό είχαμε το γκολ για το Χαϊδάρι. Άψογη σέντρα του Τσιρκινίδη από τα δεξιά με τον Καμπεράι να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με κοντινή προβολή να κάνει το 0-1. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήταν άμεση. Μόλις τρία λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που υπέπεσε ο Πλουμάτος, ο Σουμελίδης ήταν εύστοχος και κάπως έτσι ισοφάρισαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τις δύο ομάδες να μοιράζουν το παιχνίδι μέχρι το 59ο λεπτό. Ο Μουρεζίνης κλέβει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, δίνει πάσα στο Παληγιώργο που κινείται από τα αριστερά. που σεντράρει στον Τσιρκινίδη, που δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να σκοράρει για το 1-2. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε σκληρό με το Χαιδαρι να ανταπεξέρχεται στις συνθήκες του αγώνα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκρίτζας (43΄ Μπρίλης), Γεωργακόπουλος, Νταλλένγκα (55′ Τσιπλάκης – 82′ Αραμπαντζής), Κατσαράς , Παπαναστασίου, Μπαμπαλουκάς, Πιπεράς (55′ Δημαράς), Αντωνιάδης, Τσεβάς

Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: (Νίκος Παπαρούνης) Μίχος, Πλουμάτος (90+3′ Γαλάνης) , Ανταλής, Μηλιώνης, Κλουβάτος, Καμπεράι (61′ Κοτσολάκος), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγιώργος (89′ Καρίμαλης), Μουρεζίνης (78΄ Παππάς), Τσιρκινίδης